Ki hallott már arról, hogy a család pénzügyei miatt a gyereket hibáztatják, és minden anyagi problémáért a szülő szerint a gyerek a hibás?
Szüleim 150.000 ft felett keresnek, amiből 10.000 se költenek rám(ebbe benne van telefonszámlám, ruha, ennivaló a suliba). Most kértem tőlük 2000 Ft-ot, mert szeretnék egy parfümöt venni. Apám elkezdte szokás szerint nekem ecsetelni, hogy mennyi pénzt költünk, mennyi marad, mennyit kell majd tavasszal költeni.....majd elkezdett anyámmal veszekedni, majd azt vágta hozzám apám, hogy megint én vagyok a hibás a veszekedés miatt. Most tényleg nem értem, akkor most mi van?
19/L
Könyörgöm,ne legyetek már ilyenek. 2000 ft nem nagy pénz a mai világban,nem kell így a kérdező torkának esni. Más kérdéshez meg írjátok,hogy egy egyetemistának kevés havi 50-70 ezer forint,mert ebből nyomorog,a kérdezőt meg oltjátok 2 ezer ft miatt? Na ne már... ugyan úgy a szülei gyermeke mint az,aki egyetemre jár. Most akkor írjam le,hogy 22 évesen,munka nélkül itthon vagyok,és a szüleim a kevés pénzükből ugyan úgy odaadják a cipőre valót és még csak szóvá se teszik ?
Kérdező,ha tudod,spórold meg a parfüm árát,vagy pedig kössetek valami alkut a szüleiddel.
"Ó de tudtam.. akinek nincs munkája,az otthon fekszik és nem keres munkát"
Nem tudsz olvasni? Azt írtam, ha... Nyilván nem mindenki fekszik otthon cél nélkül, de meglepődnél, milyen sokan vannak és ezek általában kikérik maguknak ezt. Drága bátyám pont ilyen... Egy lépést nem tesz, hogy munkája legyen, de kikéri magának, hogy dologtalan lenne... Ja és szó szerint SEMMIT nem csinál otthon.
A kérdező nincsen tisztában az árakkal.Meg úgy a világgal.
Azt írja,hogy 5 könyv az 4-5000 ft.Tehát akkor 1 könyv ára 1000 ft alatt van.
Hol????És milyen könyv??? Mert érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!