Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek van igaza? Összevesztem...

Kinek van igaza? Összevesztem mamámmal mert szerintem a nyugdíjasok akik nyugdíj mellett dolgoznak elveszik a fiatalok elöl a munkalehetőséget.

Figyelt kérdés

Mamám nyugdíj mellett dolgozik ilyen telefonos értékesítőnél. Most nemrég mesélte hogy az egyik nyugdíjas barátnőjét beszervezte oda ahol dolgozik. Én ezen kakadtam... és elmndatam véleményem hogy nem szép dolog h nem az unokájának szól mikor tudja hogy nincs munkám,de kéne. Azzal érvelt h nem lehet ott olyam jól keresni csak 60.000Ft-ot a nyugdíja több,stb.. és hogy a barátnőjének drágák a gyógyszerei,stb...

Én elhiszem h kevés a nyugdíj meg minden... de ezzel h a nyugdíjasok akik már ledolgozták a maguk idejét és még elmennek dolgozni a sok fiatal elöl veszik el a munkát

2012. febr. 17. 16:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:

Az öreglánytól szemétség volt, hogy a barátnőjét előbbrevalónak tartja, mint az unokáját.

Viszont! Abban is igaza van itt sok válaszolónak, hogy sok nyugdíjas is baromi nehezen él meg és RÁ VAN SZORULVA, hogy dolgozzék, továbbá a fiatalok munkakeresési morálja is hagy némi kívánnivalót maga után. Kedves kérdező, te is ahelyett hogy hülye kérdéseket írsz ki, meg lepontozol mindenkit, menjél beszéld meg a (egyébként jogos) sérelmedet a nagymamáddal, és keressél melót...

2012. febr. 26. 12:45
 72/75 anonim ***** válasza:

Kérdező maximálisan egyetértek Veled. 50 ezer Ft nyugdíj felett ne vállaljon munkát! Nem kell 3 szobás lakásban élnie!

55-ös és 70-es válaszoló. (Csak, mert nagyon egy a véleményetek).

A nyugdíjas menjen el kirándulni, vagy a tököm tudja hova (nyugdíjasoknak szerveznek csomó ingyenes programot, vagy éppen nagyon olcsón 1000 Ft-os tagdíjjal ÉVENTE) menjen oda és akkor NEM FOG UNATKOZNI!!! Miért kelljen ezért nekem 24 évesen társas albérletbe vagy szállón laknom???? Költözzön kisebb lakásba! Ne haragudj, de amikor a szomszéd néni a 3 szobásából sír, h sok a rezsi az meg is érdemli! Haljon éhen, mit bacca az anyját egyedül 3 szobásban?!

Én is nehezen találok munkát. itt a gyárban lenne TAKARÍTÁS (szívesen vállalnám havi 50-ért is)! De kik dolgoznak ott, NYUGDÍJASOK! Méghogy nem veszik el a munkát... PERSZEEEE!

24/N

2012. nov. 14. 15:39
 73/75 anonim ***** válasza:

Nem tudom, Te hol élsz, kedves utolsó válaszló, de én 35 nm-es lakásban lakom és a rezsi így is átlag 40 ezer. Ezen felül épp éhen halhatnék 50 ezer nyugdíjból.

De nyugi az irigykedőknek, mert hamarosan nyugdíj sem lesz majd, legalábbis a mostani fiataloknak már biztosan nem. Hamar meg fognak telni a temetők..

2012. nov. 14. 19:04
 74/75 anonim ***** válasza:
Ja, hozzáteszem, nem vagyok nyugdíjas, 40 éves vagyok, de már most bele sem merek gondolni, mi lesz velem, ha "sajnos" megérem a nyugdíjkorhatárt.
2012. nov. 14. 19:11
 75/75 anonim ***** válasza:
Hihetetlen!! Tényleg léteznek emberek, akik elhiszik, hogy 47 ezerből meg lehet élni.!
2012. nov. 15. 08:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!