Kinek van igaza? Összevesztem mamámmal mert szerintem a nyugdíjasok akik nyugdíj mellett dolgoznak elveszik a fiatalok elöl a munkalehetőséget.
Mamám nyugdíj mellett dolgozik ilyen telefonos értékesítőnél. Most nemrég mesélte hogy az egyik nyugdíjas barátnőjét beszervezte oda ahol dolgozik. Én ezen kakadtam... és elmndatam véleményem hogy nem szép dolog h nem az unokájának szól mikor tudja hogy nincs munkám,de kéne. Azzal érvelt h nem lehet ott olyam jól keresni csak 60.000Ft-ot a nyugdíja több,stb.. és hogy a barátnőjének drágák a gyógyszerei,stb...
Én elhiszem h kevés a nyugdíj meg minden... de ezzel h a nyugdíjasok akik már ledolgozták a maguk idejét és még elmennek dolgozni a sok fiatal elöl veszik el a munkát
Az öreglánytól szemétség volt, hogy a barátnőjét előbbrevalónak tartja, mint az unokáját.
Viszont! Abban is igaza van itt sok válaszolónak, hogy sok nyugdíjas is baromi nehezen él meg és RÁ VAN SZORULVA, hogy dolgozzék, továbbá a fiatalok munkakeresési morálja is hagy némi kívánnivalót maga után. Kedves kérdező, te is ahelyett hogy hülye kérdéseket írsz ki, meg lepontozol mindenkit, menjél beszéld meg a (egyébként jogos) sérelmedet a nagymamáddal, és keressél melót...
Kérdező maximálisan egyetértek Veled. 50 ezer Ft nyugdíj felett ne vállaljon munkát! Nem kell 3 szobás lakásban élnie!
55-ös és 70-es válaszoló. (Csak, mert nagyon egy a véleményetek).
A nyugdíjas menjen el kirándulni, vagy a tököm tudja hova (nyugdíjasoknak szerveznek csomó ingyenes programot, vagy éppen nagyon olcsón 1000 Ft-os tagdíjjal ÉVENTE) menjen oda és akkor NEM FOG UNATKOZNI!!! Miért kelljen ezért nekem 24 évesen társas albérletbe vagy szállón laknom???? Költözzön kisebb lakásba! Ne haragudj, de amikor a szomszéd néni a 3 szobásából sír, h sok a rezsi az meg is érdemli! Haljon éhen, mit bacca az anyját egyedül 3 szobásban?!
Én is nehezen találok munkát. itt a gyárban lenne TAKARÍTÁS (szívesen vállalnám havi 50-ért is)! De kik dolgoznak ott, NYUGDÍJASOK! Méghogy nem veszik el a munkát... PERSZEEEE!
24/N
Nem tudom, Te hol élsz, kedves utolsó válaszló, de én 35 nm-es lakásban lakom és a rezsi így is átlag 40 ezer. Ezen felül épp éhen halhatnék 50 ezer nyugdíjból.
De nyugi az irigykedőknek, mert hamarosan nyugdíj sem lesz majd, legalábbis a mostani fiataloknak már biztosan nem. Hamar meg fognak telni a temetők..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!