Kinek van igaza? Összevesztem mamámmal mert szerintem a nyugdíjasok akik nyugdíj mellett dolgoznak elveszik a fiatalok elöl a munkalehetőséget.
Mamám nyugdíj mellett dolgozik ilyen telefonos értékesítőnél. Most nemrég mesélte hogy az egyik nyugdíjas barátnőjét beszervezte oda ahol dolgozik. Én ezen kakadtam... és elmndatam véleményem hogy nem szép dolog h nem az unokájának szól mikor tudja hogy nincs munkám,de kéne. Azzal érvelt h nem lehet ott olyam jól keresni csak 60.000Ft-ot a nyugdíja több,stb.. és hogy a barátnőjének drágák a gyógyszerei,stb...
Én elhiszem h kevés a nyugdíj meg minden... de ezzel h a nyugdíjasok akik már ledolgozták a maguk idejét és még elmennek dolgozni a sok fiatal elöl veszik el a munkát
29-nek.
Nem vagy egyedül, és is ilyen "földönkívüli" családban nőttem fel. És teljesen egyetértek veled. 33/N
És a kérdezővel is. Engem is utasítottak már el munkahelyek. Aztán amikor utánanéztem, hogy mégis kit vettek fel, bizony sok helyen a nyugdíjast. Mert azt már nem kell bejelenteni.
*van kertje ahol megterem a sárgarépa, a borsó,
Szerencséje van, hogy van kertje. A 8. ker-ben, a 2 négyzetméteres erkélyen max. muskátli terem.
+ Szerencséje van, hogy olyan az egészsége, hogy meg tudja termelni... (De vajon meddig bírja majd...? És ha nem bírja, mert beteg lesz, vajon miből telik gyógyszerre? Mert az sem olyan egyértelmű ám, hogy majd az unoka segít, mert az öregek nem szeretnek elfogadni... Inkább nem esznek vagy nem fűtenek, de nem fogadnak el, legalábbis a normálisabbak.)
A keresztanyám is gazdálkodott. Aztán először elesett, eltörte a lábát, aztán rögtön azután, hogy úgy-ahogy felépült, jött a mellrák 70 évesen.
Szerinted?
Megsúgom, nem lett happy end a vége. Pedig rengetegbe került az orvos és a gyógyszer is. :(
Dolgoztam is már ilyen telefonos értékesítőként,de a cég csödöt jelentett és nemes egyszerüséggel nem volt hajlandó kifizetni.
Nincs otthon internetem,könyvtárból küldöm az önéletrajzokat ahova csak tudom,mindennap nézem a munkanélkülibe a falat,hirdetést is adtam már fel,és még sincs semmi.
Zalamegyében a Flextronicsban én is dolgoztam már többször is,de elég hamar bele estem a leépítésben :/ legutoljára ugy küldtek h fél évig vissza se vesznek,még 2,5 hónapnak kell hogy leteljen
Látom, jelenleg 58%-os áll a 30-as válasz, de nem baj, lesz ez még kevesebb is!!!
Na látjátok, EZÉRT nincs munkátok, nem a nyugdíjasok miatt. Azért nincs, mert az egyetlen hozzászólást, ami az álláskeresés mikéntjéről szól, 58%-ra értékelitek, ahelyett, hogy MEGFOGADNÁTOK!!!
Ez az 58% nagyon pontosan jellemzi a munkához való hozzáállásotokat.
30-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!