Tényleg bunkó lennék ez miatt?
Meghívtam pár közeli rokont a születésnapom megünneplésére (családi szokás miatt), de leszögeztem, hogyha valaki felhozza a temetés témát, vagy elkezd a halottakról beszélni akkor azt elküldöm.
Minden évben bármire hívom bármelyik rokonomat előbb-utóbb kiköt a beszélgetés a halálnál. Próbálok mindig terelni, de nem is érdekli őket, ilyenkor egyszerűen levegőnek néznek.
Többen is mondták, hogyha elküldöm őket egy ilyen kis apróság miatt akkor elég nagy bunkó vagyok, mert ezt nem illik.
Szerintetek is bunkóság?
Nem vagy bunkó!
Szerintem egy szülinapi bulin nem illik a halálról beszélni.
Talán ha a 100. szülinapod van... és 110 évesek a vendégek :))
25 vagyok, ők 20 és 50 közöttiek "vegyesen".
Én arra gondolok, hogy azért beszélnek róla ennyit, mert a születésnapom előtt 1 nappal halt meg az egyik rokon és szerintem a születésnapomról egyből a halál jut az eszükbe.
Alapvetően nem zavar a halál téma, de az már egy kicsit sok, hogy megérkeznek és rá 15-20 percre máris erről beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!