Eltudtok menni olyankor wcre ha a férjetek is itthon van? Nekem már reggel kellett és visszatartottam merthogy kinn ült és valahogy előtte nem merek. Most meg elment de az inger is mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 08:33
51/52 anonim válasza:
?!
Persze. Az első naptól fogva, hogy együtt vagyunk, nyugodt lélekkel elmegyünk WC-re, ha épp szükséges.
Ha a wc-zést szégyellném a párom előtt, mi lenne, ha mondjuk megbetegednék, az se mindig szép látvány, de nem szégyellni kell, hanem együtt átvészelni. És most akár gondoljunk csak egy pitiáner vírusra, amitől hány az ember össze-vissza. Nemhogy még a súlyosabb dolgok, amiket csak együtt lehet túlélni...
52/52 anonim válasza:
Én is kicsit szégyenlős vagyok ilyen szempontból, ha érzem, hogy valami nem okés a gyomrommal és tele vagyok gázokkal és elég hangos lesz a produkció. :D de általában poénra veszem, laktam olyan lakásban ahol lakótársam szobája rögtön a wcvel szemben volt, ő már csak mosolygott mikor bementem a szobájába és bejelentettem hogy akkor most becsukom 5 percre az ajtódat, ha nem haragszol. Volt olyan barátom, akinek a lakása konkrétan egy helyiség volt, csak egy falacska választotta el a fürdőszobát és a nappalit, ott megedződtem ilyen szempontból. Most már az is elég a lelki nyugalmamhoz, ha van rendes ajtó a wc-n.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!