Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Eltudtok menni olyankor wcre...

Eltudtok menni olyankor wcre ha a férjetek is itthon van? Nekem már reggel kellett és visszatartottam merthogy kinn ült és valahogy előtte nem merek. Most meg elment de az inger is mit tegyek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 08:33
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
78%
tenyleg bizalmas kapcsolatotok lehet ha nem tudsz elmenni wc-re ha otthon van. jobb lenne nem szinhazat jatszani hanem rendesen elni.
2012. febr. 14. 10:38
 22/52 anonim ***** válasza:
13%
Akkor hétvégén nem kakilsz 2 teljes napig?!
2012. febr. 14. 10:39
 23/52 anonim ***** válasza:
67%
magas a kerítés...
2012. febr. 14. 10:44
 24/52 anonim ***** válasza:
55%
akkor gondolom hátulról nem is engeded hogy csinálja nehogy meglássa a popsi lyukadat..:D
2012. febr. 14. 10:45
 25/52 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem valami más pszichés ok állhat a háttérben. Mert nálam ilyen sosem fordult elő senkinél. Éltem már együtt több férfival is, de ilyen még nem volt. Mostani párommal még csak együtt járunk, néha itt alszik, néha én alszom nála, de még akkor sincs ebből gondunk, egyikünknél sem.
2012. febr. 14. 10:53
 26/52 anonim ***** válasza:
90%
úgy hívják, h szégyenlős bél...nekem is ez van :D
2012. febr. 14. 10:54
 27/52 anonim ***** válasza:
86%
én is kínosnak érzem, ha vannak hangok, de ha pl. megy a hasam, vagy gyomorrontásom van, nem tudok vele mit kezdeni, ez van. kimegyek a wc-ből és mintha mi sem történt volna. Azért nem leszek rosszul, mert ő is otthon van. Pedig nekünk 32 nm az albérlet a konyhából nyílik a mosdó sajnos. De ez van, nem tudunk vele mit tenni. Ha tudom, hogy mondjuk 5 perc múlva megy dolgozni, akkor azt megvárom. De egyébként nem okoz gondot.
2012. febr. 14. 10:55
 28/52 anonim ***** válasza:
90%

Soha nem felejtem el, de legeslegelső páromnál ugyan így voltam. Egyszerűen kellett volna nagy wc-znem de nem mentem el. Már majdnem kórházba kellett vinni, bélcsavarodással. De azért szerencsére nem. :)

Egyik ilyen lakalommal annyira rá stresszeltem arra, hogy én nekem most nem lesz módom elmenni pár napig kakilni, hogy az agyam szépen produkált nekem egy hasmesést! :) Na ott pedig nincs akarom vagy nem akarom. Ott elmentem és kijött aminek ki kellett. :) Persze megkértem, hogy hangosítsa fel a tv-t, és ajtókat bezártam amit csak lehetett. ez volt 17 évesen! :) Azóta 26 éves vagyok, és most már olyan természetesnek veszem ezt az egészet. :)

Pedig még nem a férjem a párom.

2012. febr. 14. 10:56
 29/52 anonim ***** válasza:
86%
ez nevetséges. házasok vagytok, de nemmersz előtte sz.arni? hááát, hol van itt bizalom?? egy jó kapcsolatban NEM LEHETNEK TABU dolgok!
2012. febr. 14. 11:09
 30/52 anonim ***** válasza:
5%

Régen nekem sem ment a pasijaim előtt. Aztán ez úgy alakult, hogy szinte mindig akkor jött rám mikor ő aludt vagy nem volt itthon. Délután-éjszaka dolgozik így délelőtt tutira alszik. Mikor itthon van és ébren van akkor persze elmegyek, mert nem ciki, csak jobb mikor nincs itthon.

Ha 2 napig is idegen helyen vagyok vagy egy egész napot pl úton vagyok akkor sosem jön rám, idegen helyen még inger sincs. Ez is valami pszichés dolog.

Egyébként mi lesz kérdező ha gyereked lesz? Én pl 1 éve nem wc-ztem nélküle. Egyszerűen nem tudok, mert jön, ha nem engedem ordít.

2012. febr. 14. 11:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!