Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Eltudtok menni olyankor wcre...

Eltudtok menni olyankor wcre ha a férjetek is itthon van? Nekem már reggel kellett és visszatartottam merthogy kinn ült és valahogy előtte nem merek. Most meg elment de az inger is mit tegyek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 08:33
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
61%

De beteg... Jézusom..

Nem kell megmondani hova mész és mit csinálsz. Felállsz az asztaltól és annyit mondasz mindjárt jövök, ha már mindenképp mondani akarsz valamit. Bemész a wc-re/fürdőbe, aztán hello, majd kijössz pár perc múlva. Nincs ebben semmi különös. Ha meg hangokat adsz ki és félsz, hogy meghallja, készíts be mondjuk őő most egy rádiót a wc mellé és szépen bekapcsolod. Aztán akkor fogalma sem lesz a férjednek, hogy éppen wc-n vagy vagy a lábadat borotválod. Nem értem miért kell ebből olyan nagy ügyet csinálni..

Én is együtt lakom a barátommal, igaz koleszban és kint van a wc a folyosón. Ha ki kell mennem, akkor közlöm, hogy mindjárt jövök. Aztán kimegyek és majd jövök. Valószínűleg nem olyan buta, és ki tudja kódolni, hogy ha megérkezem 2 percen belül akkor pisiltem, ha 5-6 perc múlva érkezem akkor meg kakiltam. Oszt' akkor mi van? Szokott ő is...

2012. febr. 14. 12:20
 32/52 anonim ***** válasza:
97%
:D nálunk ki hallatszik a wc-ről. És akkor mi van? talán ő nem szokott? Vagy abban a hitben él a párod, hogy a nők nem kakilnak, nem finganak, nem böfögnek???
2012. febr. 14. 12:53
 33/52 anonim ***** válasza:
56%
Megértelek, nekünk már gyerekünk is van. Én általában nem pukizok, viszont a wc-n hangos vagyok sajna. Kinyitom a csapot ha érzem, hogy hangos. Tedd te is ezt.
2012. febr. 14. 13:20
 34/52 anonim ***** válasza:
64%
Én sem merek, pedig tökéletes a kapcsolatunk, szóval ez személyfüggő.
2012. febr. 14. 13:47
 35/52 anonim ***** válasza:
97%

Utolsó: csak szólok, hogy a vízcsobogás csak a te füledben nyomja el a hangokat, aminek ki kell, kihallatszik ugyanolyan prímán. xD Van egy haverom, akinek szintén ilyen vízpazarló a barátnője, a srác meg jókat röhög, de nem akarja elmondani... nem te vagy véletlen? XD

Férjem nincs, de párommal van, hogy egy hétig együtt vagyunk, az alatt csak el kell menni. Nem kell nagy feneket keríteni a dolognak, kimész, elintézed, ha kérdezi hova mész, megmondod, hogy vécére, csak kitalálja. xD Ha meg csak az zavar, hogy a folyosón van, mondd meg neki, hogy drágám, húzz a szobába, ha itt vagy, nem tudok nyugodtan tojni. Szerintem ez egy komoly kapcsolatban nem téma, ha más nem, poénkodd el. Remélem a férjed azért érettebben kezeli az ilyesmit. :D Szokd a dolgot, ha akarsz gyereket, mert ott még lesznek cifra dolgok elvileg. :D

2012. febr. 14. 13:50
 36/52 anonim ***** válasza:
58%

Én meg ráadásul ahhoz szoktam, hogy gyakran nyitott ajtónál végzem a dolgomat, mert sajnos a gyerek örökké rám nyitott én meg nem tudtam becsukni, mert odébb volt az ajtó. Ebből az lett, hogy sokszor rám szól a férjem, ha itthon van, hogy csukjam már magamra azt az ajtót, ne kelljen mindenkinek engem szagolnia. Teljesen igaza van, utána össze vissza szellőztetek.

Minden csak szokás kérdése. Mint ahogy műtét után ágytálba kellett kakilnom, első nap nem is ment, annyira feszélyeztek a szobatársaim, utána már simán. Ki kell zárni az agyadból ezeket a frusztrációkat és úgy élni, mint minden normális ember. Ha azért elhagy a férjed, mert hangos a kaki, akkor csak jobb neked, de nem fog elhagyni, ne izgulj!

2012. febr. 14. 14:53
 37/52 anonim ***** válasza:
96%
En siman el tudok menni.
2012. febr. 14. 15:07
 38/52 anonim ***** válasza:
85%
Én az a sokáig kakilós típus vagyok, tehát beviszek egy könyvet, rejtvényt, vagy a laptopot, és ott ülök fél órákat. Nekem ez a kikapcsolódás: hazaérek, kaki, alvás, tanulás, alvás. Egyedül ilyenkor tudok lelkiismeretfurdalás nélkül olvasni pl, mert amúgy tudom, hogy tanulni kéne. A könnyű napokon meg (pl ma) inkább netezek olvasás helyett, mert nincs nagyon kedvem olvasni. Na, szóval szeretem ezt. Viszont amikor a párom itt van, olyankor egyszerűen nem merek órákig trónolni, pedig ő múltkor olyan sokáig bent volt, hogy én megfürödtem, hajat mostam, és még össze is pakoltam. Gondolom nem zavarná, de valahogy mégsem tudom megcsinálni. Szóval ha együtt vagyunk (még nem élünk együtt) gyors kaki van.:D A pukizással amúgy nincs gond, nem vagyok az a hangos ember a wc-n, meg alapjáraton sem. Bár pukizni sem akartam előtte soha életemben, mert én ezt láttam a szüleimtől, nálunk ez "nem volt normális". De múltkor mesélte hogy elgázosítottam a szobát álmomban:D:D na, azóta nem aggódom, hogy véletlenül kicsúszik, bár erre talán 2* volt példa.
2012. febr. 14. 15:14
 39/52 anonim ***** válasza:
11%
31-es vagyok. Miért pontoztatok le? Nem írtam sem bántót, sem hazugságot...
2012. febr. 14. 17:14
 40/52 anonim ***** válasza:

Hát, én még nem éltem együtt pasival, de szerintem engem is feszélyezne a dolog. Amíg a szüleimmel laktam, akkor persze tök természetes volt, de egy férfival más. Meg a kedvesem a legtöbb dologban kifejezetten normális és kedves, de ezt pl. roppant gyerekesen fogja fel... Mesélte egyszer, hogy volt, hogy hallott nőt pukizni a wc-n, és milyen jót nevetett rajta. Ami nem túl biztató előjel... Én meg persze kussolok arról, hogy hallottam ám, hogy hasmenése volt a múltkor.

Jut eszembe, te sosem hallottad még a férjedet, amint produkál? Ő is ekkora gondot csinál ebből?

2012. febr. 14. 20:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!