Eltudtok menni olyankor wcre ha a férjetek is itthon van? Nekem már reggel kellett és visszatartottam merthogy kinn ült és valahogy előtte nem merek. Most meg elment de az inger is mit tegyek?
oda kell rottyantani kedves kérdező egy jó nagyot had szóljon.nem kell itt sunyiskodni,te is sz.arsz meg ő is,a tied ugyan olyan büdös mint az övé.:D
nem kell itt finomkodni.had szóljon
Némelyik válaszon jót nevettem :D
Nálunk (mi már együtt élünk) ebből nem volt gond. Persze nekem fura volt, hogy ő kezdettől fogva pukizik, kakil "előttem", míg én nem előtte. Aztán egyszer szóba jött, hogy nem merek előtte pukizni (nagy wc-vel nem volt gond, akkor intéztem amikor nem volt itthon..de persze ez sem mindig a járható út..)és kb úgy fogta fel mint a gyerekek. Azt mondja, annak ki kell jönnie és punktum. Hülyén hangzik, de kb biztatott, hogy pukizzak nyugodtan előtte...így ebből sincs már gond. Nekem egy fura dolog van csak...amikor itt vannak a barátai nálunk, ők is ugyanúgy pukiznak egymás előtt (előttem) :D Nekem ez nagyon fura :D De megszoktam :D Olyankor nem veszek levegőt ameddig arrébb nem megyek :DDD
Kérdező neked meg azt tanácsolom, hogy vagy beszéld ezt meg vagy tényleg, rádió tv hangzavar..küzdd le ezt valahogy, mert nem egészséges...:(
Egyidősek vagyunk, a férjemmel 6 éve házasok. Mind a mai napig minden alkalommal megkérem, hogy fáradjon az "a" helyiségből a "b"-be. Összeröhögünk és természetesen megteszi, sőt, ha megkérem, a kertbe is kimegy. Már műkörmözik, meg riszál, én meg nem kakilok a babám füle hallatára.:)
A kapcsolatunk egyébként kitűnő.:)
Nekem az a fura, hogy a reggeli puszi és kávé után bevonul a hölgy a mellékhelyiségbe és pár méterre élete értelmétől teszi a dolgát. Elképzelhetetlen.
Kedves utolso, kinek hogyan... :)
Mi eleg mozgalmas eletet elünk, reggelente nagy a rohanas, nincs idö arra, hogy valaki itt vagy ott dekkoljon, mig a masik vegez az egyik körzetben. :) Jöves-menes van. Eleg gyakran vagyunk uton is, pl. hotelszobaban, ahol a wc nem mindig tul jol hangszigetelt, ugyhogy nincs tul sok valasztas. Amugy meg szerintem ez egy termeszetes bar nem tul elbüvölö dolog, ami minden emberhez hozzatartozik, nem kell tulspilazni. Es attol meg mindig szexinek tart, es en is öt, ez nem befolyasolja az egymas iranti erzeseinket.
Valószínűleg az idő ad választ arra, melyik kapcsolat, mit bír ki. Nekem csak fiúbarátaim vannak, szerintük is illúzióromboló egymás anyagcseréjének kendőzetlen kísérőhangjaira ébredni, ébredezni. Nem értem, akik lepontoztak, miért gondolják úgy, hogy csak az egyedül üdvözítő és normális módja az együttélésnek, ahohy ők csinálják. Ez a kizárólagosság valamilyen frusztrációt takarhat, igaz, ha már a másik előtt kakilásban nincs ilyen, valahol meg kell ennek is mutatkoznia. Pukira fel!
Kedves utolsó!
Jó utazást, jó rohanást!
Na ebben tokeletesen egyetertek!:)
Csak nem mindenkinek tartozik z erossegei koze. De ez mar mas tema.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!