Eltudtok menni olyankor wcre ha a férjetek is itthon van? Nekem már reggel kellett és visszatartottam merthogy kinn ült és valahogy előtte nem merek. Most meg elment de az inger is mit tegyek?
Istenem...
Ez nem kapcsolat, hanem személyfüggö...
Nem értem, miért kell fennakadni, meg lenézni a másikat, rengeteg ember van, akinek ez gondot okoz...
Ha így folytatod bélcsavarodást kapsz...
Nekem még "csak" Élettársam, de nem volt ebből gond még soha. Mondom most elmegyek kak.lni, és megyek. Azért jelentem be, mert akkor nem vagyok túl kommunikatív, és akkor inkább ne beszéljen hozzám. Mert gyakorta megáll az ajtó előtt és beszélgetünk. De ilyenkor nem szeretem.
Na jó, nektek nem muszáj így, de küldd be a szobába, csukd rá az ajtót és vonulj el. Nehogy már Te érezd rosszul magad!! Ez emberi szükséglet.
Én is nagyom szégyellős vagyok ilyen téren. És eddig soha egyik párom előtt sem mertem még csak beszélni se róla. A barátommal 10 hónapja vagyunk együtt, és egy ideje már nem kezeljük olyan kínosan ezt a témát. Sosem hittem, h lesz ilyen pasi, aki előtt merek erről beszélni. Szóval neked is fel kéne engedned, üsd el vmi poénnal, h drágám megkérhetlek h menj az ajtó elől a saját érdekedben, vagy vmi és kész. Nincs ebben szégyellnivaló, mondom én, aki még így is csak pár ember előtt képes csinálni(mármint persze csukott ajtóval, de csak pár embernek merem megmondani h hova megyek :D )
mióta vagytok házasok? Ő szokott úgy sz-ni, h te hallod, tudsz róla?
Mi még csak pár éve élünk együtt, de volt nálunk terhesség, kalici vírus.
Nem okozott gondot, hogy elintézzük. A reggeli kávé után verseny van, hogy ki menjen először vécére.
Viszont volt egy barátnőm aki a kollégiumban nem tudott elmenni, csak otthon.
Ha nagyon sűrgős volt neki, hajnali kettőkor ment ki, mivel olyankor már senki sincs kint.
Nyomj be valami zenét, ha félsz, hogy meghallja!
Egyébként a pasik TUDJÁK hogy mi is nagyvécézünk. Kivéve néhányukat. Szerintük mi a telihold fényében kipárologtatjuk. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!