Bele kell avatkoznom ebbe vagy nem az én problémám és csak szimplán próbáljam figyelmen kívül hagyni?
szerintem kamerázd le őket, amikor az őrjöngéssel vannak elfoglalva aztán egy megfelelő pillanatban játszd le nekik, mondd meg, hogy gratulálsz, mekkora szánalmasok, a gyerek hisztérikára van nevelve, anyád meg nem tudja kontrollálni magát - legyenek büszkék magukra. szánalmas!!!! főleg az anyukád!!!!
30N
Nekem anno a nővérem veszekedett állandóan anyuval, üvöltöztek torkuk szakadtából. Én ilyenkor amilyen hamar csak tudtam közbe avatkoztam. Közéjük álltam és megmondtam nővéremnek, hogy fejezze be. Mivel magasabb voltam már akkor is nála, általában hatásos volt egy erélyes rászólás.
Ha a helyedben lennék ugyanezt csinálnám annyival kiegészítve, hogy ha nem fejezi be, akkor elkapnám a karját és a szobájába rángatnám. Szerintem ez a legtöbb, amit tehetsz.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!