Ha a férjetek azt akarná lennétek háztartásbelik?
Szivesen vállalnátok?
Háztartásbeli csak addig lennék, amíg a gyereke(i)m kicsik. Addig lenne dolgom, pakolni, főzni, játszani velük stb. Utána, ha megtehetném, akkor nem dolgoznék annyit, keresnék valami részmunkaidős melót, vagy ahol elég 4 órát dolgozni, vagy hasonlót. Nem bírnék otthon ülni, a welness klub sem az én világom, körmös szintén nem. Szóval nem.
2012. febr. 12. 18:55
fúúúúúúúúúj...wellness club az ám az élet értelme...hihetetlen, hogy vannak nők akiknek ez kitölti a mindennapjait....bezzeg ha tilos lenne a munka, mindenki akarna futni dolgozni:-S
2012. febr. 12. 19:04
13/29 A kérdező kommentje:
Mennyivel jobb egy irodában csücsülni mint a wellnessben?
hát, ha neked a munka kimerül az irodai munkában...:-S
tudod vannak szakmák, orvosok, ügyvédek, jogászok, színészek, pszichológusok, hangmérnökök etc amik nem feltétlenül irodai munka....
Sajnálom az életfelfogásodat, ha abból fog állni az életed, hogy wellnessre jársz....
Azt hiszem jobb is a társadalomnak...
2012. febr. 12. 19:47
Én is lennék. Nem feltétlen mindig wellnessezni járnék, persze ha beleférne az időmbe, meg az anyagi kereteinkbe, akkor sokszor eljárnék, masszázs, fodrász, köröm, kozmetikus, hisz ha úgy sincs más dolgom, akkor tudjam a férjemnek a maximumot nyújtani ami a kinézetemet illeti. Amikor ezekkel végeznék, akkor a hobbijaimmal foglalkoznék, imádok sütni-főzni, tanfolyamra járnék, hogy tökéletesítsem a tudásom. Emellett megtanulnék műkörmözni mert mindig is nagyon érdekelt. Eljárnék moziba ahányszor csak lehet, megnézném az összes filmet ami érdekel, színházba járnék, amikre most nincs időm. Tervezünk gyereket is, amíg oviba nem menne sok időmet lekötné itthon.
2012. febr. 12. 19:51
na a sok irigy, de aki azt írta hogy sajnál az tuti úgy megy haza,hogy majd meghal olyan fáradt....tök 8 mit mondanak, ha neked jó lenne úgy akkor legyen jó, a nők amúgy is irigyek szánalmasak és mindig csak a belekötést keresik és soha nem vallanák be hogy ez így van , 1 munkahelyem nem volt ahol a nők ne kezdték volna fúrni egymást vagy kibeszélni, a pasik meg simán elvannak jobb is meg nyugodtabb is a légkör velük, ezért jobb inkább pasikkal is barátkozni. 26/L
2012. febr. 12. 20:06
Sokan irigykednek, mert nem tehetik ezt meg. Én otthon maradnék és akkor jöhet a wellness, a körmös, fodrász meg a többi. Tanulok lesz diplomám mégis hagynám inkább porosodni.
2012. febr. 12. 20:10
hát sajnálom aki azért tanult, hogy a diplomája porosodjon. Nekem a munkám a hobbim, érdeklődési köröm...
Fel nem foghatom ki az az ember aki le tudja az életét élni wellness-el meg "háztartásban".
Pedig én sem vagyok karrierista, sőt, mindenek előtt a család, de azért ami sok, sok.
Ja és irigy, az végképp nem vagyok...
2012. febr. 12. 20:22
Nem lennék,és nem is vállalnám.Ha megtehetnénk,részmunkaidőben akkor is dolgoznék,csak azt amit szeretek.Nem tudnám a mindennapomat wellness klubban ,fitness teremben elképzelni nap mint nap.Nekem unalmas lenne.
Amúgy ,meg hogy eltartsanak attól pedig egyenesen kiráz a hideg.A saját költségeim mindenképp szeretném én állni,még ha megtehetnénk is,hogy nem kéne.33/N
2012. febr. 12. 21:09
20/29 A kérdező kommentje:
Házasságban minden közös. Tehát ha a férj dolgozik az a pénz közös.nálunk is és en osztom be
Kapcsolódó kérdések: