Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rosszabb lenne az életed ha...

Rosszabb lenne az életed ha nem lenne testvéred?

Figyelt kérdés
Kérlek írj kort is és rövid indoklást hogy miért igen vagy nem.
2012. febr. 12. 11:57
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

ma 15:37 vaok. Ja az lemaradt, h nem ítél el, és elég sok titkot tudunk egymásról, de jobb is, h szülők nem tudják!..

Ha olyan van inkább Vele Öcsémmel beszélem meg, kérdezem meg!:))

2012. febr. 12. 15:50
 32/43 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy baromira le lennék pontozva, de max. annyival lenne csak rosszabb, hogy akkor lehet, hogy később tanultam volna meg, hogy osztozni kell meg hogy nem igazságos az élet. Egyébként sokkal jobb. Öcsémmel sosem voltunk kifejezetten jó testvérek, én mindig próbáltam nyitni felé, de ő csak akkor kedves, ha vmi kell neki, és ha visszautasítom, akkor elkezd hisztizni (jobban, mint egy toplistás plázacica)... meg egyébként is csak önmaga érdekli (közben meg játssza a világ legjobb emberét, ha olyan a kedve meg ha vki megmondja neki a frankót). Ezenkívül nagyobb szobám lenne, több pénzem lenne az életben való elinduláshoz, és el tudtam volna már költözni a szüleimtől (azért most már ideje lenne leválnom róluk, és élni a saját életemet, és az sem lenne rossz, ha nem kellene minden egyes percemmel elszámolni), talán többet törődtek volna velem a szüleim, vagy nem lett volna ilyen nyilvánvaló kivételezés öcsém felé (minden házimunkát én végzek-kiv. főzést, mert azt még nem tudok-, öcsém egy szalmaszálat nem tett keresztbe, még az általánosan férfimunkának tartottakat is nekem kell megcsinálnom, mert öcsike tanul, öcsike fáradt, öcsike nem hallja meg a telefont, ha anyukám jön... és egyébként is, tőlem mindig sokkal többet vártak el, nálam ha hazahoztam egy 3ast fizikából, olyan balhé volt, hogy majdnem sírva rohantam világgá, nála meg még ejnyebejnye sem volt, amikor hazajött azzal, hogy kapott egy 1est németből, mert nem készült fel, és nem volt hajlandó felelni... meg tanulmányi versenyes eredményekért sem kaptam akkora dicséretet, mint amikor ő egy iskolai focibajnokságon kivédett kapusként egy lövést és egyéb finomságok...), valószínűleg nem egy neurotikus, kiégett ember lenne belőlem... ja, és nem tőlem kéregetne folyton kölcsön úgy, hogy nem adja meg, mikor vagy 3-4x annyi ösztöndíjat kap, mint én (amikor meg visszakérem a pénzt, akkor odaveti, hogy kérjem el anyától o_O... azért ez nekem kellemetlen, hogy nekem kell anyától elkérni azt a pénzt, amit öcsém kért el... legalább akkor ő menne oda anyától elkérni...)...
2012. febr. 12. 16:30
 33/43 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, 22/l egyébként
2012. febr. 12. 16:31
 34/43 anonim ***** válasza:

Hát mi nem vagyunk tipikus jó testévrek, állandóan veszekedünk, keresztbe teszünk egymásnak, mindig idegesít, kitörli a zenéimet a gépből amiket évek óta gyűjtögetek, mindig csinál valamit amivel felb*ssza az agyam. Persze aztán én meg vissza. Sose voltunk jóban, nem beszltük meg a problémáinkat stb. így is alig találkozunk, beszélünk inkább kerüljük egymást, legtöbbször a barátnőjénél van. Max annyiból lenne jobb hogy nagyobb szobám lenne.

én 19L ő 22F

2012. febr. 12. 16:39
 35/43 anonim ***** válasza:

még egyszer 32/33:

(:D)

azt még úgy gondolom, leírom, hogy az egyetem mellett dolgozom is, és még így sem tudtam annyit összeszedni, hogy stabil hátterem legyen elköltözve, szóval nem az a típus vagyok, aki várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön meg más pénzelje a szórakozásait és az életét és a segge alá tegyenek mindent...

(ja, és az is jó, hogy amióta pénzt keresek, azóta meg folyton azt hallom vissza öcsémtől, mármint véletlenül, mert a szemembe nem mondaná, hogy milyen mázlista vagyok meg mennyire nem fair az élet, mert az én egyetemi szakom egy semmi, mellette meg "eldolgozGATok" (heti min. 3 nap egész napot lehúzok, de mellette még fél napokra sokszor bejártam, vmikor többet dolgoztam, basszus, mint egy átlag felnőtt... az egyetem mellett!!!), és kapom a pénzt a semmiért... és ő meg aaaaaannnnyit tanul... érdekes, mégis többet jár el bulizni, mint én... vajon miért...)

36/43 anonim ***** válasza:
Igen, mert nagyon jol kijovunk.
 37/43 anonim ***** válasza:
Utolsónak most olvastam hogy mit írtál mintha magamról meg a tesómról lenne szó... :S Utolsó voltam.
2012. febr. 12. 16:41
 38/43 anonim ***** válasza:
ma ma 16:30 nak :D
2012. febr. 12. 16:41
 39/43 anonim ***** válasza:

A hugomra mindenben számithatok!!!! Amikor kicsi volt akkor sokszor leráztam mert 5 év van közöttünk,és én már bandáztam fiukkal -lányokkal logtam . Amikor 12 éves lett az első szerelmi bánatát velem beszélte ki,na azóta nincs olyan ,hogy nem számithatunk egymásra. Minden meg tudunk beszélni sokszor jobb ötletei és tanácsai vannak mint nekem..Nem szeretném ha nem lenne az életemben !!!!

180 km -re lakunk egymástól ,nincs olyan nap ,hogy ne beszélnénk egymással...

Ami egészen érdekes,hogy a KARMA ASZTROLOGUS szerint előző életünkben is testvérek voltunk ,csak akkor ő volt az én nővérem. A mai napig vigyázz ,és segit ha bármit kérek ez oda vissza igy müködik..

35/N

2012. febr. 12. 17:27
 40/43 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudom,de az én életem jó és egyke vagyok.
2012. febr. 12. 17:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!