Rosszabb lenne az életed ha nem lenne testvéred?
ma 15:37 vaok. Ja az lemaradt, h nem ítél el, és elég sok titkot tudunk egymásról, de jobb is, h szülők nem tudják!..
Ha olyan van inkább Vele Öcsémmel beszélem meg, kérdezem meg!:))
Hát mi nem vagyunk tipikus jó testévrek, állandóan veszekedünk, keresztbe teszünk egymásnak, mindig idegesít, kitörli a zenéimet a gépből amiket évek óta gyűjtögetek, mindig csinál valamit amivel felb*ssza az agyam. Persze aztán én meg vissza. Sose voltunk jóban, nem beszltük meg a problémáinkat stb. így is alig találkozunk, beszélünk inkább kerüljük egymást, legtöbbször a barátnőjénél van. Max annyiból lenne jobb hogy nagyobb szobám lenne.
én 19L ő 22F
még egyszer 32/33:
(:D)
azt még úgy gondolom, leírom, hogy az egyetem mellett dolgozom is, és még így sem tudtam annyit összeszedni, hogy stabil hátterem legyen elköltözve, szóval nem az a típus vagyok, aki várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön meg más pénzelje a szórakozásait és az életét és a segge alá tegyenek mindent...
(ja, és az is jó, hogy amióta pénzt keresek, azóta meg folyton azt hallom vissza öcsémtől, mármint véletlenül, mert a szemembe nem mondaná, hogy milyen mázlista vagyok meg mennyire nem fair az élet, mert az én egyetemi szakom egy semmi, mellette meg "eldolgozGATok" (heti min. 3 nap egész napot lehúzok, de mellette még fél napokra sokszor bejártam, vmikor többet dolgoztam, basszus, mint egy átlag felnőtt... az egyetem mellett!!!), és kapom a pénzt a semmiért... és ő meg aaaaaannnnyit tanul... érdekes, mégis többet jár el bulizni, mint én... vajon miért...)
A hugomra mindenben számithatok!!!! Amikor kicsi volt akkor sokszor leráztam mert 5 év van közöttünk,és én már bandáztam fiukkal -lányokkal logtam . Amikor 12 éves lett az első szerelmi bánatát velem beszélte ki,na azóta nincs olyan ,hogy nem számithatunk egymásra. Minden meg tudunk beszélni sokszor jobb ötletei és tanácsai vannak mint nekem..Nem szeretném ha nem lenne az életemben !!!!
180 km -re lakunk egymástól ,nincs olyan nap ,hogy ne beszélnénk egymással...
Ami egészen érdekes,hogy a KARMA ASZTROLOGUS szerint előző életünkben is testvérek voltunk ,csak akkor ő volt az én nővérem. A mai napig vigyázz ,és segit ha bármit kérek ez oda vissza igy müködik..
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!