Nem engedném senkinek sem, hogy beleszóljanak az életembe. Maximum tanácsot adhatnának vagy ötleteket. Foglalkozzon a tesód a saját családjával, ne a tiéddel. Egyértelműen a férjem mellett állnék ki.
2012. jan. 26. 09:35
2/20 anonim válasza:
meg csak az kene hogy beleszoljanak az eletembe, anyueknak sem engedem plane nem a testveremnek. de ilyen problema szerencsere nalunk nincs, mindenki a sajat eletvel foglalkozik.
2012. jan. 26. 09:40
3/20 anonim válasza:
a testvérednek nincs joga beleszólni a ti életetekbe, és hogy hogyan nevelitek a gyereket, max akkor, ha megütitek, vagy bántjátok, de amíg ilyen nem fordul elő, addig ne hagyd, hogy okoskodjon
2012. jan. 26. 09:44
4/20 anonim válasza:
És sem hagynám/hagyom hogy beleszóljanak, egyértelmű hogy a férjem mellett állok ki!
Azért mert nekik sajnos nem lehet babájuk szerintem nem jogosítja fel őket arra, hogy titeket akarjanak irányítani!
2012. jan. 26. 09:53
5/20 anonim válasza:
Ha tanácsot ad, véleményt, arra nem szólhat senki, ebből áll a kommunikáció. De amikor erőlteti, amit én nem akarok, akkor az már gond. Ha nem értesz vele egyet, mondd meg, hogy nem viszed, stb.
2012. jan. 26. 09:54
6/20 anonim válasza:
Mivel ezek egytől-egyig a házastársra és rám tartoznak, ezért a testvérnek semmi köze hozzá. Kiállnék a házastárs mellett, egyértelmű!
2012. jan. 26. 09:57
7/20 anonim válasza:
Az én Tesóm normális, nem szól bele semmibe, - na nem azért, mert nem érdekli, - csak tudja, hol a határ. Sokkal rosszabb, ha a férjed testvére avatkozik mindenbe és nem áll ki senki melletted, holott a saját gyerekein is lehetne mit helyretenni, ha már kigondoltam. Tény, hogy mi nem rójuk fel nekik...
2012. jan. 26. 10:03
8/20 anonim válasza:
Nálam egyértelmű, hogy a házastársam mellett állnék ki, mert SENKI nem szólhat bele abba, hogy a saját ottthonunkban hogy intézzük a dolgainkat. Persze néha egy jó tanács jól jön, de mindennek megvan az egészséges határa, ami be nem tartása, már bunkóság.
2012. jan. 26. 10:08
9/20 A kérdező kommentje:
Nem az én testvérem, Nekem nincs sajnos... A férjem tesója aki beleszól mindenbe, és a férjem nem áll ki mellettem.
Sajnos eldurvult a helyzet én nem tartom normálisnak hogy beleszóljanak a családi életünkbe, de ez csak Nekem egyértelmű.
Nem is lenne olyan nagy gond egy két tanács de inkább attól fogadom el akinek már van gyereke és nem egy két könyv elolvasásából szeretné irányítani az én gyerekeimet.
A férjem és a tesója között erős a kötelék, sajnos egyedül maradtam azzal hogy a család apa anya és gyerekből áll. Aztán jön após sógornő.
2012. jan. 26. 10:17
10/20 anonim válasza:
a férjed biztos sajnálja a nővérét, amiért neki nem lehet saját gyereke, és ezért engedi neki, hogy beleszóljon a családi életetekbe.
mondjuk az nekem kicsit furcsa, hogy hogyan tud mindenbe beleszólni nálatok. egy házban laktok, vagy minden nap meglátogat titeket? nincs neki férje?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!