Milyen, ha van testvéred?
Tudom, triviális kérdés, de egykeként nőttem fel és fogalmam sincs, hogy milyen érzés, ha testvérrel nő fel valaki. Gondolom, akinek van, annak meg az természetes.
De megköszönném, ha valaki élményszerűen leírná.
(Unokatestvéreimet testvéremként szeretem, de mégse ugyanaz, hiszen nem egy háztartásban nőttünk fel, így nekem csak a jó jutott belőlük - meg nekik is belőlem :))
Próbáld ki és megtudod :)
Egyébként Királllllllllllllly!
3 évvel fiatalabb húgom van, és annyira örülök annak, hogy létezik.
Persze amíg kicsi volt, és nem lehetett vele érdemben beszélgetni, addig nem volt szoros kapcsolatunk, de mikor olyan 11-12 körül volt, már legjobb barátnők voltunk.
Nagyon jó. Még ha veszekszünk is, mindig kibékülünk. Olyan, mint egy házasság, amiben akármekkora probléma merül fel, nem lehet elválni, mindenféleképpen meg kell oldani.
A mi családunkban elég sok rossz dolog történt, és ezekről nem szívesen beszél az ember barátoknak. Együtt vészeltük át ezeket; ha ő nem lett volna ott, szerintem én vagy a pszichiátrián feküdnék vagy halott lennék.
Szeretjük egymást és vigyázunk egymásra. És persze egy csomót nevetünk!
24/L
Nekem egy nővérem és egy húgom van.
Amikor gyerekek voltunk nem voltam jóban a nővéremmel,mert mindig mindenki vele pedálozott.(szüleink,tanárok stb)
-bezzeg a nővéred kitűnőtanuló
-bezzeg a nővéred nem felesel vissza stb
A húgom volt a kicsi(6 év van köztünk) így ő volt a felesleges harmadik ha haverokhoz akartam menni...(vigyázz a húgodra...)
Sokszor kaptam azt,hogy minek neked adidas cipő amikor ott a jó tisza cipő is(mennyire utáltam) Ne felejtsd el,hogy vannak testvéreid is..Szóval volt a nővéremmel állandó vita,veszekedés,és volt hogy duzzogtam mert megint nekem kellett a húgomért menni az oviba..
De eltelt 20 év.Mindhárman külön élünk már.Ráadásul én külföldön élek,de a másik két testvérem is messze lakik egymástól..Ma már annyira erős a testvéri kötelék,hogy örülök annak hogy vannak nekem.Ma állandóan kapcsolatban vagyunk,ma már hiányzik a régi gyermekkor..
Jó tudni,hogy amíg élek nem leszek egyedül.Jó érzés hogyha hazamegyünk nyaralni tárt karokkal várnak..
38/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!