Mit tennel, ha a testvered bekavarna, azon kivul, hogy megorrolsz ra?
Figyelt kérdés
A helyzet a kovetkezo: A testveremmel dolgoztam egy helyisegben, de nemreg az egyik munkatarsunk felmondott, engem a helyere raktak, kaptam egy nyugis irodat, ahol csak en vagyok. Ez fizetesemelessel es funkciomodositassal jarna. Nemreg megtudtam, hogy a tesom felhivta a vezetoseg egyik tagjat, es kerte, hogy tegyenek vissza, mert nem gyozi egyedul. Ugy nez ki, holnaptol igy is lesz, bar meg nem tudositott senki- de ez nem jelent semmit. Ha tenyleg bekovetkezik, amitol felek, nagyon meg fogok haragudni, mert igy nemcsak a fizetesemelestol csuszok el, hanem a nyugis legkortol is. Te mit tennel?2012. jan. 9. 16:51
2/8 A kérdező kommentje:
Nem, nem irigy, tenyleg sok a melo, ebben igaza van, megis ideges vagyok.....
2012. jan. 9. 16:57
3/8 anonim válasza:
Akkor minimálbéren vegyenek fel vkit a helyedre, vagy cégen belüli átszervezéssel tuti megoldható. Biztos nem irigy? Nekem annak tűnik, mert nem a megoldást keresi, hanem a saját érdekeit nézve tesz keresztbe neked.
4/8 A kérdező kommentje:
100% nem irigy, oaltala kerultem a ceghez, ugyhogy nem valoszinu... felvenni nem fognak senkit a telen, mivelhogy igy is joparan vagyunk, gyanitom, hogy azert szeretne, hogy ott maradjak, mert mar osszeszoktunk. remelem megoldodik holnap ez a helyzet ugy, hogy a kecske is megmarad, a kaposzta is jollakik, de mara sikerult lenullaznia a kedvemet :/
2012. jan. 9. 17:09
5/8 anonim válasza:
Jaj, dehogynem irigy. Ha te ezt nem ismered fel, akkor te meg naiv vagy (viszont akkor nem értem a kérdést, ha ennyire ártatlan a testvéred, akkor nincs mese, neki van igaza).
Őáltala kerültél a céghez, ergo ő már hamarabb ott volt. Mégis téged léptettek elő. Na? Kapizsgálod már?
6/8 anonim válasza:
Egyenesen kérdezz rá a testvéredtől, hogy felhívta-e, ha valóban felhívta, beszélj a vezetőséggel, megelőzve a dolgokat, amikor kész tények elé leszel állítva!
7/8 anonim válasza:
Igaza van az előttem válaszolóknak.-Dehogynem irigy. ő került előbb oda, erre te kerülsz jobb helyre magasabb fizetéssel. ÉBREDJ FEL!
8/8 anonim válasza:
Szembesíteném. Márcsak azzal is, hogy ha már ez a baja, akkor 1) miért nem veled beszélte meg először, és miért így intézte el, hogy neked legyen szar érzés 2) miért nem mondta, hogy vegyenek fel másik embert (akár minimálbérrel (vannak, akik ölnének egy ilyen melóért is akár)... sztem is irigykedik, csak ügyesen palástolja előtted. Mert ha tényleg csak az lett volna a baj, hogy nem győzi, akkor először nem az jutott volna eszébe, hogy téged visszahúzzon, hanem az, hogy fel kellene venni vki mást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!