A házastársad vagy a testvéred?
Ha beleszólnának a tesódék ilyenekbe:
- gyerekek nevelésébe (1 éves és 3 éves, testvérnek nincs gyereke mert nem lehet...)
- a családi kasszába, értsd: mennyit költött el a férj/feleség bevásárláskor
- mikor hová kivel megy a gyerek
- miért nincs elengedve a házastárs testvérével a gyerek aki még nincs 3 éves
- miért nem engedem a gyereket auravizsgálatra (??)
- ésatöbbi miegymás...
Te kiállnál a TE családod mellett vagy támogatnád a testvéred "terveit"?
Nem lakunk egy házban, de mindig mikor jönnek látogatni igy kéne ugy kéne. Kicsit megkésett beszédfejlődése van a gyereknek és ugy gondolják ez az én hibám pedig nem. Jár logopéduhoz, tanulok vele minden nap.
Az eldurvult helyzet: a férjem nem lakik itthon 4 hónapja mert elege lett belőlünk, neki sok a két gyerek, meg mert összevesztem a tesójával is.
Tudni kell mióta megvannak a gyerekek, 3 éve SEHOL nem voltunk négyesben/hármasban nyaralni. Mindig ott volt após, tesó.
Nem vagyok semmi rossznak elrontója, de miért nem nyaralhat az ember a SAJÁT férjével?
Ilyenkor ha nem akartam menni akkor megkaptam hogy visszaélek a gyerekkel, mert Őket korlátozom!!
Tényleg nagy igény lenne a családommal nyaralni?
Ezeken illetve egyéb előzményeken pl:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Egyébként 10 éves kapcsolat, 4 év házasság...Mióta a gyerekek megvannak azóta elfordult Tőlünk.
Nem értem...
Most jön a gyerekehez de válni akar.
Én nem érzem magam bűnösnek.
Neki nem kellenek a gyerekek. Ő nem tud velük mit kezdeni.
Pedig szépek egészségesek.
Akkor itt nem is a testvér a nagy gond, hanem a férjed. Értem az okot, ami a kérdésedet szülte, de ne bizonytalanodj el. Ebben a témában neked volt igazad.
Azt pedig nem tudhatjuk, hogy milyen egyéb tényezők játszottak szerepet a házasságod tönkremenetelében.
Talán a férjed kifejezetten örül, hogy helyette a testvére próbál a gyermekek nevelésébe belefolyni, mint ha így csökkenne az ő felelőssége.
Na meg ha el akar hagyni, akkor talán azt sem bánja, hogy ez téged zavar...
Ha külön éltek most, az egyfelől tisztább helyzetet is teremt: amikor veled vannak a gyerekek, akkor nincs helye az okoskodásuknak, ezt tartsák meg a férjednek, ha ő igényli.
Egyébként ezt már jelezted az érintetteknek?
Nem kell magyarázkodni nekik, a higgadt "ne szólj bele" is megteszi.
Biztos megsértődnek, de majd elmúlik.
Ha meg nem múlik el, talán akkor is átgondolják, hol a határ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!