Igen, rosszabb. Azért, mert most is fossa a szót, és szórakoztat:)) unalmas lenne az életem nélküle. Ha rossz kedvem van felvidít, megnevettet. Annyira más világ, hogy öröm hallgatni a véleményét, a történeteit, a dolgokhoz való hozzáállását. Meg hogy ilyen nagyszájú velem ellentétben, aki tök csendes vagyok.
Én 17L ő 13L
2012. febr. 12. 12:02
2/43 anonim válasza:
Nekem rossz lenne,nem tudnám mit jelentene az,hogy megosztozni valakivel valamin,és azt sem,hogy mennyit ér egy testvéri kötelék.25/N
3/43 anonim válasza:
Nem lenne rosszabb, hanem extra-mega-giga módon jobb lenne. Lett volna saját szobám, ahol rend, nyugalom lett volna. Nem okozott volna senki nekem idegösszeroppanást, és nem sanyargatná senki a hisztijével a családom, és nem húzná le őket pénzzel. 25/nő
4/43 anonim válasza:
Sokkal jobb lenne mert egy hárpia aki kihasználja anyámat csak
5/43 anonim válasza:
Érdekes, pont ezen gondolkoztam az előbb :D Mindenképpen unalmasabb lenne. Van hogy veszekszünk, és arra gondolok, hogy miért nem vagyok egyke, de tök jó amikor együtt nevetünk, van kivel megnézni a filmet vagy csak hülyülni mert éppen tombolós kedved van. :D Örülök hogy vannak testvéreim.
23/N (két tesó nővére)
2012. febr. 12. 12:03
6/43 anonim válasza:
Igen, rosszabb lett az életem miután el temettem a testvéremet( öcsémet). Nagyon jó testvérek voltunk . Ez 7 éve történt.
34/L.
7/43 anonim válasza:
32 n
8/43 anonim válasza:
Nekem csak két éves és féltestvérem, de rosszabb lenne ha nem lenne. Eddig se voltam egy önző típus, de amikor oda adom neki a levesemből a répát az az öröm az arcán felbecsülhetetlen. :)
17/L
2012. febr. 12. 12:07
9/43 anonim válasza:
Igen, a testvérem nagyon sokat segít, és a gyerekkorom csonka lett volna nélküle, és az én gyermekeimé is, ha nem lenne nagybátyjuk, unokatestvérük. Most ő van a szüleimmel, ha ő nem lenne, nem ott élnék, ahol most, és nem így.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!