Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan bánik a férjetek veletek?

Hogyan bánik a férjetek veletek?

Figyelt kérdés

beszélgetés, együtt étkezés, munka, szex, gyerekek stb

nálunk nem eszünk együtt csak néha, én tanulok a kőcökkel, szex két hetente, sokat ideges, de alapvetően megértő, csak minden este besörözik.

2009. jún. 2. 22:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Erdekes h a jo hazassagban elok le vannak pontozva.

Hat akkor csatlakozok hozzajuk en is:).

Mert nekem egy tunemeny a ferjem.

Mi egyutt etkezunk(el sem tudnam kepzelni h kulon)mondjuk csak este meg hetvegen mert reggel 7 kor elmegy es este 6-kor jon meg a munkabol.

Bevasarol,segit a hazimunkaba ha kell foleg most h terhes vagyok meg jobban kiveszi a reszet mindenbol pedig kemeny munkat vegez(komuves)es mindig nagyon faradtan jon haza.

Nagyon jol tudunk komunikalni,egymas legfobb bizalmasai vagyunk es mindent megbeszelunk bar a dontest o mondja ki mindig de sztem ez igy helyes.

Szex meg most is hetente 2-3 szor van pedig mar 37 hetes kismama vagyok.Es a szex mindig is jo volt.

Ez koszonheto annak h mindig megdicser erezteti velem h no vagyok h neki en vagyok a legszebb.Onbizalmat ad.

Ja es abszolut nem iszik.Mert az apja alkoholista es ettol sokat szenvedett gyerekkoraban is.

Nagyon-nagyon szeretjuk egymast:)

2009. jún. 3. 20:23
 22/23 anonim ***** válasza:
47%

Bocsi,nem teljesen a témához kapcsolódik, csak egy hozzászólás néhány kedves kommentelőnek:)

Szerintem nem azok lettek lepontozva akik "jó házasságban élnek", mert ha nem csal a szemem akkor ott is van nem egy 100%os. Hanem azért anyukáim mert fellengzős, kihaénenem, na most aztán jól leponozhattok kommentekre az ember vérszemet kap, és őrülten nyomogatja a nemhasznos gombot;)köztük igen, én is;)

2009. jún. 3. 20:52
 23/23 A kérdező kommentje:

örülök, hogy ennyien írtatok, az este besörözik az 3-4 sört jelent, és akkor árt csak neki, ha neme szik mellé, pedig van mindig kaja, főzökmindnen nap.

egyébként legalább jól keres

apontozás engem sosem érdekelt, nem ezért látogatom ezt az oldalt

2009. jún. 3. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!