Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan bánik a férjetek veletek?

Hogyan bánik a férjetek veletek?

Figyelt kérdés

beszélgetés, együtt étkezés, munka, szex, gyerekek stb

nálunk nem eszünk együtt csak néha, én tanulok a kőcökkel, szex két hetente, sokat ideges, de alapvetően megértő, csak minden este besörözik.

2009. jún. 2. 22:32
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
73%

Velem mint egy királynővel. Megtesz mindent, amit kérek, megértő, ha depis vagyok és iszonyatosan felnőtt.

Jobbat nem is kívánhatnék.

2009. jún. 2. 22:45
 2/23 anonim válasza:
72%
Minden nap megver. :S
2009. jún. 2. 22:48
 3/23 A kérdező kommentje:
az iszonyatosan felnőtt mit jelent?
2009. jún. 2. 22:48
 4/23 anonim ***** válasza:
93%
Húha,sürgősen változtatni kellene neki,főleg a minden esti sörözésen.És persze a többin is.Ülj le vele elbeszélgetni,mert ez nem vezethet jóra.De gondolom ezt Te is látod,sőt biztos a férjed is.Egyébként majdnem tipikusnak mondható ez sajnos,de lehet változtatni csak akarni kell.Beszéljétek meg.Nem hárulhat minden rád,neki is vannak gyerekei otthona,sőt felesége akivel törődnie kellene.
2009. jún. 2. 22:49
 5/23 anonim ***** válasza:
96%
Nekem is szerencsém van a férjemmel. Bár mondjuk nem eszünk együtt szinte soha, de nem is várom, mert elfogadom, hogy más szükségletünk van kaja téren. Sokat segít, pl ha főzők egész nap, akkor jön elmosogatni. Vagy magától felpórszívóz, kitakarítja a budit és felmos. Mosni is szokott és van olyan, hogy mire hazajövök a munkából már főtt kajával vár. Perzse imád játszani, így van amikor egész nap a gép előtt ül, de alapvetően sokat segít. Mindent meg tudunk beszélni, nem jár sehova csak edzeni. Elviseli a hisztimet, meg hogy depis vagyok néha. Ő is ivott, de mondtam neki, hogy utálom és hagyja abba. Igaz egy évembe került de végre nem iszik, csak nagy ritkán egy sört.
2009. jún. 2. 22:50
 6/23 anonim ***** válasza:
86%
Az enyém egy angyal. Mindent megbeszélünk. Ő nem háztartáskodik, de nagyon megértő, ha nincs minden rendben a házban, mert nincs rá időm. Rengeteget vigyáz a 4 gyerekre. Ő reklamál, ha nem tud velem mindent megbeszélni! Figyelembe veszi a véleményemet, de nem papucs, felvállalja a döntéseket és a gyerekek fegyelmezését. Mindenkinek ilyen kellene.
2009. jún. 2. 22:58
 7/23 anonim ***** válasza:
78%
Nekem is nagy szerencsém van. Megfogtam az isten lábát mondhatni... Megcsinálja a tipikus férfimelókat, nem féltékenykedik, nem akar belőlem tisztességes családanyát, tipikus feleséget csinálni. De nem is ez a lényeg, hanem, hogy úgy érzem mellette , hogy akármit meg tudna oldani, ha kellene.
2009. jún. 2. 23:17
 8/23 anonim ***** válasza:
90%

A 22.45ös vagyok.

Nehéz körbeírni, de talán a leglényegesebb, hogy nem hisztizik és nem önző. Nem azt nézi, hogy ha rossz kedvem van, hogy, hogy vágjon vissza, hanem belenéz abba, hogy mi miért van úgy ahogy. Elfogadja, ha valami nekem nem megy és tujda, hogy idővel majd én is jobb belátásra fogok térni. Mikre gondolok? Ilyenek, mint dohányzás (dohányoztam, tudtam, hogy nem szereti, de nem vetette a szememre. és leszoktam), közös kassza (nagyon ellene voltam sokáig, mondta, hogy jobb lenne, mert... de én nagyon nem akartam elfogadni az érveit. Aztán mégis beláttam, hogy tényleg jobb és kényelmesebb így.Pláne hogy már házasok vagyunk és együtt élünk, együtt tervezünk stb), gyerekvállalás (én nem akarok, de nem hisztizik ez miatt sem. mondjuk itt már nem fog működni a kivárok, majd megjön a kedvem, de ettől függetlenűl elfogadja az én álláspontomat) és még egy rakás dolog, aprósáogk amik nap mint nap történnek.

Ezt a fajta viselkedést és hozzáállást kevés pasiban látom, attól függetlenűl, hogy az összes ismerősünk rendes a párjával. Jó persze az ember nem teregeti ki a szennyest, de ezt valahogy lehet látni, érezni, ha valami gond van. Mint ahogy tudtuk is az egyik párnál, ahol a pasi verte a barátnőmet. Szerencsére ez a történet pozitívan végződött.

A párodról úgy gondolom, ha nem részegedik le, akkor egy-egy sör esténként én szerintem belefér (annak ellenére mondom ezt, hogy apám alkoholista volt és mi nem iszunk alkoholt max szilveszterkor), de közösen töltött vacsikat össze kéne hozni. Hogy mindenki kibeszélhesse magát. Ez egy kisebb családi terápiával is felér. Próbáld meg eleinte csak hetente párszor, ha rájön, hogy jó fokozatosan rászoktok amindennapi együtt vacsorázáshoz is.

Sok sikert!

2009. jún. 2. 23:30
 9/23 anonim ***** válasza:
93%

Külön eszünk,a gyermekeimmel, (négy van) soha nem tanult,nm járt be az iskolába,szex havonta ha egyszer,most ennél is kevesebb,gúnyos,nagyképű,egyszer sem segített,életében nem mosogatott,még karácsonykor sem,amikor takarítok sokat sütök főzők,nincs munkahelye, egész nap gépezik,szerintem nem szeret,ja és legalább hetente kétszer hulla részeg

de:ha az anyucija kéri,ugrik

én:felneveltem a gyermekeimet,máig 3 velem van,dolgoztam,ameddig volt munkám, főztök,mosok takarítok,bevásárlok,ápolom a szüleim

és hogy valami jó is legyen. szeretőt tartok

2009. jún. 2. 23:36
 10/23 anonim ***** válasza:
65%
Most mért is van lepontozva, az aki úgy érzi, hogy boldog a házassága? Úgy érzem vannak itt, akiknek savanyú a káposzta, már mikor hozzáér...Remélem kiéélte létének szörnyűséges fájdalmát azzal, hogy másokat lepontoz. Kicsinyes és boldogtalan, de az is marad! Tapsoljuk meg őket!
2009. jún. 2. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!