Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 évesen nem túl sok egy...

18 évesen nem túl sok egy kicsit az egy hónapos szobafogság?

Figyelt kérdés
Az van hogy anyáéktól nem kértem engedélyt ahhoz hogy elmehessek este 10kor itthonról csak kiírtam hogy hova megyek (ne is oda mentem :$) és reggel jöttem haza - exemhez mentem egyébként meg a haverjához. És anya rám sózott egy hónapnyi büntetést.
2012. febr. 11. 11:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
18 évesen nem normális a büntetés, pláne nem a szobafogság, pláne nem egy hónap. Viszont az sem normális ahogy te viselkedsz. <-- Ebben hol látod, hogy megérdemli szerintem? Igaz, a következő válaszomban azt írtam, hogy elgondokodnék a büntetésen, viszont nem valószínű, hogy ezt szobafogság formájában adnám, még akkor se, ha szívem szerint megérdemelné.
2012. febr. 11. 14:58
 22/25 A kérdező kommentje:
Mindenkinek igaza van! DE! Anya kb. 5 percet bír ki úgy, hogy én beszélek, így gyorsan elhadarom amit kell és ennyi a napi beszélgetésünk. Múltkor mentem vele az orvoshoz, lett volna lehetőség beszélgetni de lefárasztottam, pedig nem is beszéltem sokat... meg úgy sose hallgat meg ha részletesen ki szeretnék vesézni egy témát, múltkor a lelki bajaimat az unokatesójával beszéltem meg facen. Az hogy rohangálok az exemhez.. nos az egy hosszú és bonyolult történet így leírva is és nem is igazán értenétek meg. Szigorú szabályokhoz vagyok kötve, 18 éves koromig nem is mentem sehova de exem megváltoztatott, őáltala lettem más ember, ezt mindenki észrevette. Most viszont már próbálom azt a bizonyos arany középutat megtalálni....
2012. febr. 11. 15:03
 23/25 anonim ***** válasza:
34%
Elgondolkodnál? Min? még most se érted hogy a viselkedésének oka van hogy 18 évesen úgy kezelik mintha 13 éves volna,Azért hazudik .Inkább a szülőnek kellene elgondolkodnia hogy mit rontott el.
2012. febr. 11. 15:08
 24/25 anonim ***** válasza:
Tiltással hazugságra nevelsz.Íilyen ostoba szülők csinálnak a fiatalokból életképteleneket,akik kizuhannak az életbe és kapják a nagy pofonokat,gondolom azt se tudják otthon hogy van exed.
2012. márc. 1. 21:24
 25/25 anonim ***** válasza:
Ömm mit értesz a szobafogság alatt? Sehová sem mehetsz?
2012. márc. 24. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!