Három hónapos kisbabával elvárja az anyuka, hogy főzzünk rájuk, pedig külön háztartásban vannak?
Attól függ te milyen kapcsolatban állsz az anyukával.
Ha a lányom, testvérem lenne, én nem hagynám magára.
Ha csak egy barát vagy, vagy nagyon távoli rokon, akkor finoman jelezheted, hogy sajnos nem tudsz neki a továbbiakban segíteni. Bár őszintén... akkor indokold meg, és normális indokkal, ne csak azzal, hogy nincs kedvem... mert szerintem te sem örülnél neki, ha bármiben segítségre szorulnál, és akiben bíznál, az cserben hagy.
3 hónapos gyerek azért még elég kicsi, és ha lelkileg a padlón van az anya, vagy a gyerek nem hagyja pihenni, mert annyira beteges,v agy sír, akkor nem csodálom, hogy nincs ereje főzni.
Ha nekem mondanál ilyeneket, én azért elgondolkoznék, hogy mi legyen a továbbaikban a kapcsolatunkkal. Erre is készülj fel...
Szia!
Szerintem mindegy ki neked, senkire nem vagy köteles főzni, tök mindegy mekkora gyereke van, ő vállalta nem más.
Szerintem mond meg neki hogy vigyázol a babára amig ő megfőz.ez elég célzás arra hogy nem akarsz már neki főzni,vennie kellene a lapot.
Rám is sokáig főzőtt anyu de 99%ban a saját konyhámban a hűtőmből,aztán mondtam neki hogy cseréljünk,ő vigyáz a picire még én megfőzők,nálunk igy ment az átmenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!