Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 évesen nem túl sok egy...

18 évesen nem túl sok egy kicsit az egy hónapos szobafogság?

Figyelt kérdés
Az van hogy anyáéktól nem kértem engedélyt ahhoz hogy elmehessek este 10kor itthonról csak kiírtam hogy hova megyek (ne is oda mentem :$) és reggel jöttem haza - exemhez mentem egyébként meg a haverjához. És anya rám sózott egy hónapnyi büntetést.
2012. febr. 11. 11:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
97%
Attól, hogy otthon lakik, ugyan elmondhatja, hogy ide meg oda megy. Én se kérek engedélyt mindenre, csak nem árt, ha tudják anyámék merre vagyok, ha urambocsá valami bajom esne...
2012. febr. 11. 12:13
 12/25 anonim ***** válasza:
69%
szóval Miskolci vagy.. :D Am egy kicsit sok szerintem.. anyud eléggé szigorú.. :DD elég lenne 1 hét ha már büntit akarnak..
2012. febr. 11. 12:14
 13/25 anonim ***** válasza:
71%

Ritka debil szülők vannak. Én már 10 évesen se büntettem szobafogsággal a gyerekemet.

Aztán majd nem fogják érteni, ha felnőttként hónapokig nem nyitod rájuk az ajtót.

2012. febr. 11. 12:27
 14/25 anonim ***** válasza:
14%
Jogosnak tartom, de én hagyományos, szigorúbb nevelési elveket vallok.
2012. febr. 11. 12:36
 15/25 anonim ***** válasza:
66%

nem, 18 évesen egyáltalán nem normális, hogy szobafogságot kapj.

mint ahogy az sem normális 18 évesen, hogy hazudozol arról, hogy hova mész, kihez mész. (én se "kértem engedélyt" ennyi idősen, de legalábbis bejelentettem hogy hova megyek, hogy tudjanak róla.) arról nem is beszélve, hogy mit rohangászol az EXEDHEZ??

ici-picit sem viselkedsz felnőttként, szóval azt hiszem, hogy teljesen jogosan kaptad meg ezt a gyerekekre szabott büntetést

2012. febr. 11. 13:29
 16/25 anonim ***** válasza:
92%

18 évesen nem normális a büntetés, pláne nem a szobafogság, pláne nem egy hónap. Viszont az sem normális ahogy te viselkedsz.

1.: az exedhez rohangálni marhaság, de ha jóban maradtatok, akkor se az exednek hívd, mert az gáz, hanem akkor mondd azt, hogy egy haverod. Miért kell azt mindenkinek tudni, hogy anno több is volt köztetek, szakítottatok, de csak összejárkáltok, ráadásul úgy, hogy egy másik haverja is ott van, és még együtt is alszotok.

2.: undorító dolog hazudni, főleg a szüleidnek. Ezek szerint te is érzed, hogy ez nem felnőtt emberhez méltó viselkedés, hogy két pasival alszol együtt akik közül az egyikkel intimebb viszony is volt köztetek, így nem mered nekik bevallani.

3.: :$ szmájlit nagyjából a 10-12 éves korosztály használ.

2012. febr. 11. 13:42
 17/25 anonim ***** válasza:
6%
Off:Utolsó, Nem gondolod hogy nem hazudna ha nem volna így beszabályozva ?Ha csak annyit kéne mondania hogy elmentem majd jövök!De most is ilyen nevetséges büntetésekkel büntetik.Kérdező te pedig ne tartsd be a büntetést lássák hogy 18 évesen már nem büntethetnek ilyen hülye büntetésekkel.
2012. febr. 11. 13:54
 18/25 anonim ***** válasza:
68%
Ha ilyen gyerekesen viselkedne a gyerekem 18 évesen, akkor természetesen én is elgondolkodnék a büntetésen, hisz nem méltó arra, hogy megtiszteljem a "szabadság" jogával, ha a képembe hazudik, iszik, fiúkkal alszik csak mert úgy tartja kedve, stb. Én úgy gondolom, hogy a szülei nem viccből fogják ilyen szigorúan, hanem mert rá is fér. Ha normálisan viselkedne, nem lenne ilyen módszerekre szükség.
2012. febr. 11. 14:13
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Nevetséges vagy hogy azért mert szerinted gyerekes azért megérdemli hogy 18 évesen 1 hónap szobafogságot kapjon .Szerintem ha a szülei nem fognák ilyen szigorúan hogy mindenhez engedélyt kell kérnie akkor nem hazudott volna hogy hova megy .
2012. febr. 11. 14:36
 20/25 anonim ***** válasza:
52%
Egyébként mindenkit megillet a szabadság .Én nem értem mire jó ez a zárjuk be a gyereket a szobájába aztán rögtön megjavul .Épp most olvastam hogy a folyamatos szobafogság semmit nem használ mert ha letelik a büntetés újra megcsinálja a rosszat ergo szart se ért a büntetés.És nem mindig a büntetés használ van amikor elég ha elbeszélgetünk vele.De itt is a beszélgetés a másik megértése hiányzik .Ha a "gyerek" és az anya közt meg lenne a normális kapcsolat és nem csak az lenne hogy amíg az én házamban élsz azt teszed amit mondok hanem mondjuk kompromisszumot kötnének hogy oké elmehetsz ide és ide de akkor nincs több hazugság tehát oda is menj ahova mondod.
2012. febr. 11. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!