Milyen ajándékot vigyek 4 hónapos kereszfiamnak karácsonyra?
Halálom az ilyen kérdés... Mintha bármi jelentősége is lenne.
Talán az anyját kérdezd meg, mire van szüksége.... ruhát nem érdemes, úgyis kinövi hamar. Talán a fogzáshoz használatos hűthető rágóka hasznos lenne.
szülőket kellene szerintem megkérdezni erről,de bébitápok,pelus,csörgők,esetleg játékok,ruhák későbbre(de nem ismerem őket,ha ők ilyen divatmajmolók,akkor a ruhákat hagyd,mert ha mondjuk addigra nem Hannah Montana lesz a divat,hanem valaki egész más,és ők ilyen divatmajmolók,vagy a gyerek ilyen divatmajmoló lesz,akkor ezek mind a kukába mennek...)
szóval maradj egyelőre a pelusnál,meg a csörgőknél meg az ilyen alap gyerekjátékoknál...a többi meg majd menetközben...lásd pár éve voltak a Blade Bladek(bléd bléd) ,mostmeg szerintem a mai 10 éveseken kívül nem is tudja a többség,mi az(én 29 évesen azért vágom ezeket,mert a nővérem gyerekei akkor voltak kicsik,most 10 évesek,illetve a nagyobbik tizenkettő),a másik nővérem meg most szült nemrég,és a baba még egyelőre csak akaratos,és ennyi...
Köszönöm a hasznos válaszokat, a kioktató válaszokra meg nincs szükségem, az nem segitség!
Amugy azért kérek segítséget, mert eddig nem volt "dolgom" babákkal, csak most 1 hónapja, amióta keresztmami lettem.
A pelenka torta és a készségfejlesztő jó ötlet, de már ezeket kapta a keresztelőre.
Az összeg, amit rászánok 3500 - 7000 ft között van.
(amugy nem sürün tudom meglátogatni, mert 400km-re laknak tőlem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!