Valami kisebb dologra gondoltam, tavaly én is egy avonos arckrémet kaptam, csak mégis valami jelképeset, na persze nem egy porcelán díszt. Fiatal, elkényeztetett 2 gyermekes anyuka, akinek mindene meg van. Nem szeretnénk kellemetlen szituációba kerülni idén is.
könyvet vagy egy díszdobozba készíts vagy vegyél pár finom bonbont,kekszet.
2011. nov. 24. 12:01
2/11 anonim válasza:
Miért mi a baj egy egyszerü porcelán dísszel?
Én személy szerint többre értékelem az ötödik porcelándíszt mint egy Avonos arckrémet.
Persze,ajándék lónak ne nézd a fogát,de amikor tüsfürdőt meg dezodort meg szappant kapok,akkor kitudnék rohanni a világból,azért mert hónapokon belül elfogy és emlék meg nincs.Egy vázáról van emlékem kitől kaptam és örömmel nézek rá.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak.
Vegyél akkor Avonos ajándékcsomagot neki arckrémmel...
2011. nov. 24. 12:08
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Félreértettél utolsó. Én is értékelem a porcelánt is, vázát is, még a deo csomagot is, de ő nem olyan, ezért írtam. Neki sajnos semmi nem tettszik, én magam láttam, amikor 100-150 ft-ért adogatta az összes porcelán díszt, tányért, vázát, merth neki azok nem kellenek. Ezért is vagyunk gondban.
2011. nov. 24. 12:12
4/11 anonim válasza:
Azért írtam,hogy vegyél neki Avonos ajándékcsomagot.
Ha nem kell neki,eladhatja 500ft-ért :D
Vagy vegyél vásárlási utalványt valamelyik üzletnél neki 1000-2000Ft értékben!
De tényleg,ne foglalkozzál ilyen nőszeméllyel,az ilyen csak magának való!
2011. nov. 24. 12:15
5/11 anonim válasza:
ugráló fütyit
komolyan mondom nagyon vicces dolog én lehet veszek egyet sógornőmnek, mivel nem örül semminek
Vegyél neki egy doboz Lindt márkájú bonbont ( a legjobb áron a Müller drogériában lehet kapni, mérettől függően kb.2 ezer Ft). Én még nem láttam olyan elkényeztetett, tehetős nőt, aki ennek ne örülne, hiszen luxus csokiról van szó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!