Gyermekelhelyezési per elött vitte el az 5 honapos kisbabámat az apja. Mi a tehendöm?
Mivel még közös a felügyelet nem tehetsz semmit.
Illetve annyit, h visszahozod, ez neked is jogodban áll.
Családsegítővel beszélj, ha nagy a gáz, ki is mennek veled.
Mindenképpen nálad a helye! Még szopizik is talán!
Mit akar, mit tudna vele kezdeni egy férfi, ráadásul egy agresszív féri?!
Nehogy otthon ülve várogasd!
Családsegítő, gyámügy, védőnő, rendőrség, családi támogatás, mindehol próbálj segítséget kérni! Menj utána, és hozd el a gyereked!
Én ezt nem bírnám ki, nagyon sajnállak!
Minden jót kívánok!!
De nagyon is tehetsz! A gyerek 3 éves koráig csak a te felügyeleted alatt látogathatja, ha neked ítélik - márpedig egy ilyen picit az anyukának szoktak ítélni, hacsak nem horribilisek a körülmények, vagy alkohol, drog nincs a dologban.
Amúgy ez milyen már? Akkor most az apuka szoptatja? :O Meg az apuka van vele otthon gyesen-gyeden? Egy 5 hónapos babának az anyja mellett a helye!
A kérdést én tettem fel!
Tegnap 17.oo kor vitte el,azota nem láttam a kisbabámat.Rendörség nem hozza vissza nekem,mivel nincs még elhelyezve a pici babám.Nem szopizik,a sok feszültség miatt elment a tejem,ezt is az apjának köszönhetem.A gyámügyet hétfő reggel tudom hivni,a gyermek joléti szolgálatnál is csak hétfőn vannak.Ebben az esetben a törvény Magyarországon nem védi meg a bántalmazott anyát,gyermekét.Kértem távol tartást ,nem kaptam,mivel csak a volt élettársam.Zaklatásért kértem ujbol távoltartást az ügyészségen de nem továbbitották a biroságnak mivel a volt párom nem volt még kihalgatva dec.4 ota mivel ügyészségen nyomozás folyik hivatalos személy elleni eröszak( dec.4 mikor bántalmazott,a rendöri intészkedésnek nem tett eleget,dulakodott a rendörökkel,a rácsot addig rugdosta amig a mind 2 lába elnem tört.Ő zt állitja hogy rendörög törték el neki,feljelentette öket ezért amig a nyomozás folyik nem halgatható ki,addig én sem kapok esélyt a távoltartás ügyben) Nagyon elvagyok keseredve.
Menj be a rendőrségre és jelents be eltűntként.
Akkor köteles a rendőrség vissza hozni neked a gyereket.!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!