Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyermekelhelyezési per elött...

Gyermekelhelyezési per elött vitte el az 5 honapos kisbabámat az apja. Mi a tehendöm?

Figyelt kérdés
Egy anyuka vagyok. Mit tegyek, a gyermekem apja el vitte az 5 honapos gyermeket 2 orára, de nem hozta vissza. Teszem hozzán hogy a gyermekelhelyezési per még csak 2012 márciában van kitüzve, szoval még nincs elhelyezve a gyermek. Igaz hogy nem tehetek semmit a tárgyalásig?Az apja bántalmazott engem a gyermekek elött, a lányomat is megütötte,a fiamat kirángatta a szobábol.Már nem élünk együtt.A 2 nagyobbik gyermek elsü házasságombol származnak, az 5 honapos kisbabám közös gyermekünket vitte el.A rendörök nem tehetnek semmit.

2012. jan. 28. 12:51
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Csak nekem rémlik hogy volt már néhány hónappal ezelőtt egy ilyen kérdés? Ott később kiderült hogy a kicsi kórházba is került és az anya nem kapta vissza.
2012. jan. 28. 19:36
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg, hogy adhattad oda egyáltalán?
2012. jan. 28. 19:47
 13/39 A kérdező kommentje:
Igen,én vagyok a hibás hogy már nincs itthon a babám.Nem szabadott volna odaadnom neki.csak oly sokszor hivtak a Gyermekjolétitől hogy joga van a gyermekhez az apjának is.Én nem akartam elzárni az apjátol
2012. jan. 28. 20:19
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most a gyermekjólétieket hívd fel! Ehhez joga lehet az apának? Hogy elviszi és szó nélkül nem hozza vissza? Egy ilyen picit??
2012. jan. 28. 21:29
 15/39 anonim ***** válasza:

Attól ,hogy azt mondták,hogy joga van látni az apának a gyereket az nem azt jelenti,hogy joga van elvinni egy 5 hónapos babát. Ha neki joga volt elvinni akkor neked is jogod van érte menni. Rendőrségnél kérd a karhatalmi segítséget vagy fordulj a sajtóhoz!!!!!!!

Ezt komolyan mondom ,ne ülj otthon hanem szerezd vissza a gyereked.

2012. jan. 29. 08:32
 16/39 anonim ***** válasza:
Látni joga van, de 3 éves kora előtt elvinnie nincs!
2012. jan. 29. 08:38
 17/39 A kérdező kommentje:
Hivom az apát de nem veszi fel a telefont.Ha nem sikerül elérnem telefonon,hivom a sajtot talán akkor segit valaki ha többen hallják ezt a tragédiát.
2012. jan. 29. 08:46
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod ,hogy hol lakik menj el érte. Kérj meg valakit ,hogy kísérjen el.
2012. jan. 29. 08:59
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Menj el érte rendőri kíséretel!
2012. jan. 29. 09:08
 20/39 A kérdező kommentje:
Ha oda megyek a kutyákat kiengedi rám azt mondta .Amugy meg nem tudom a sajto elérhetöségét,ki akarom hivni öket
2012. jan. 29. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!