Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyermekelhelyezési per elött...

Gyermekelhelyezési per elött vitte el az 5 honapos kisbabámat az apja. Mi a tehendöm?

Figyelt kérdés
Egy anyuka vagyok. Mit tegyek, a gyermekem apja el vitte az 5 honapos gyermeket 2 orára, de nem hozta vissza. Teszem hozzán hogy a gyermekelhelyezési per még csak 2012 márciában van kitüzve, szoval még nincs elhelyezve a gyermek. Igaz hogy nem tehetek semmit a tárgyalásig?Az apja bántalmazott engem a gyermekek elött, a lányomat is megütötte,a fiamat kirángatta a szobábol.Már nem élünk együtt.A 2 nagyobbik gyermek elsü házasságombol származnak, az 5 honapos kisbabám közös gyermekünket vitte el.A rendörök nem tehetnek semmit.

2012. jan. 28. 12:51
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Holnap menj el a gyermek jóléti szolgálathoz és a gyámhivatalba ,hogy segítsenek neked. Ha kell rimánkodj nekik!!

Szorítok Neked!!!!

2012. jan. 29. 20:06
 32/39 anonim ***** válasza:
59%
Hívd fel még egyszer telefonon, és vedd fel a telefonbeszélgetést - persze ne mond el neki. Aztán közöld vele, hogy jogodban áll látni a csecsemő gyermekedet, mert már x napja elvitte, és egy ilyen kis gyereknek szüksége van az anyjára! + még tegyél hozzá tényeket, ha eszedbe jut még.Hozd fel a kutyás témát is, meg h megfenyegetett. Ezt a hangfelvételt, ha bemutatod később a bíróságon, akkor nagy esélyed van, hogy soha nem látja a gyereket. Addig is kitartás!
2012. jan. 29. 20:38
 33/39 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat,köszönöm hogy irtok nekem,hiszitek vagy sem ,de rajtatok kivül csak a védönövel tudtam bezsélni ,meg a rendörökkel.Köszönöm a biztatásokat.Én összeszedem magam hogy minél hamarabb haza hozzam a picikémet.Addig is minden jot kivánok mindenkinek.Ha még valami eszetekbe jut ,..irjátok meg kérlek.Ugy érzem ma sem alsom de ez legyen a legrosszabb ami érhet minket.
2012. jan. 29. 21:33
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Hol laksz? Budapesten ismerek néhány határozott kiállású fiatalembert, ha érted...
2012. jan. 29. 22:47
 35/39 anonim ***** válasza:
88%

Válaszolók!

5,15,16-os-nak:

"A gyerek 3 éves koráig csak a te felügyeleted alatt látogathatja, ha neked ítélik "

És a többinek, akik azt írták, hogy 3 éves kor alatt nem viheti el az apa a gyereket csak az anyánál látogathatja!

Ez A LEGNAGYOBB TÉVEDÉS! MELYIK TÖRVÉNY/JOGSZABÁLYBAN OLVASTÁTOK EZT? MERT ILYEN UGYANIS NINCS!

EGYIK SZÜLŐNEK SINCSEN ELŐJOGA főleg ha nincsenek elválva! AZ APÁNAK UGYANOLYAN JOGA VAN ELVINNI A GYEREKET LEGYEN AZ BÁRMENNYI IDŐS, MINT AZ ANYÁNAK, PLÁNE, HA A PICI MÁR NEM SZOPIK! EZÉRT BAROMSÁG AZ, AMIT A PSZICHOLÓGUS MONDOTT, HOGY "ANYAMÉHBEN ÉRZI MAGÁT A GYEREK". AMÍG NINCS VÉGZÉS A GYERMEKELHELYEZÉSRŐL, ADDIG SENKI NEM TEHET SEMMIT! SE A RENDŐR,SE A GYÁMÜGY, SE A CSALÁDVÉDELMIS, SE A VÉDŐNŐ.

2012. márc. 19. 10:12
 36/39 anonim ***** válasza:
88%
És amíg nincs ítélet, addig KÖZÖS FELÜGYELET áll fenn és a közös felügyelet szabályai az irányadók! Ha az egyik fél korlátozza a másik szülőt abban, hogy elvigye, az bizony FELJELENTÉST VON MAGA UTÁN!! Az apa az ANYA ENGEDÉLYE NÉLKÜL IS ELVIHETI A GYEREKET! NEM KELL A BELEEGYEZÉSE SEM, CSAK TUDNIA KELL RÓLA, HOGY ELVISZI ENNYI.
2012. márc. 19. 10:18
 37/39 anonim ***** válasza:
#32 - ha a hangfelvétel nem a másik fél beleegyezésével történik, akkor a bíróság NEM fogadja el bizonyítékként, mert ilyen esetben fennáll a lehetőség, hogy manipulálták a felvételt.
2012. márc. 19. 13:29
 38/39 anonim ***** válasza:

utolsó!

Nem igaz! Ugyanis a hangfelvételhez elegendő az érintett RÁUTALÓ MAGATARTÁSA is!! Magyarán, ha hazudik folyamatosan az illető és ezt mindenki tudja, csak így tudja bebizonyítani a másik fél, hogy miben hazudik.

2012. márc. 19. 17:31
 39/39 A kérdező kommentje:

Sziasztok! A kisbabám feb.6-án visszakerült hozzám,a biro nálam helyezte gondozásban amig a per véget nem ér.

Köszönöm mind azoknak akik velem voltak,bátoritottak.

Amugy a nagybetüs hozzászolonak csak azt akarom mondani hogy ép ugy fogalmaz mint a gyerekem apja.99% ban biztos vagyok hogy csakis ő lehetet ez a 'kedves'ember.

2012. ápr. 1. 08:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!