Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyermekelhelyezési per elött...

Gyermekelhelyezési per elött vitte el az 5 honapos kisbabámat az apja. Mi a tehendöm?

Figyelt kérdés
Egy anyuka vagyok. Mit tegyek, a gyermekem apja el vitte az 5 honapos gyermeket 2 orára, de nem hozta vissza. Teszem hozzán hogy a gyermekelhelyezési per még csak 2012 márciában van kitüzve, szoval még nincs elhelyezve a gyermek. Igaz hogy nem tehetek semmit a tárgyalásig?Az apja bántalmazott engem a gyermekek elött, a lányomat is megütötte,a fiamat kirángatta a szobábol.Már nem élünk együtt.A 2 nagyobbik gyermek elsü házasságombol származnak, az 5 honapos kisbabám közös gyermekünket vitte el.A rendörök nem tehetnek semmit.

2012. jan. 28. 12:51
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
A rendörséget már kihivtam,azt mondták hogy ott ahol a kisbabám van mindent rendben találtak,az apjával van,rendezett körülmények vannak,és hogy addig amig nincs elhelyezve a picim nem tudják nekem vissza hozni.A gyermekjoléti szolgálat nem dolgozik,egy robottal beszélek ha hivom,üzenetet hagytam már egy jo párat nekik.A Gyámhivatal is csak hétfőn lesz elérhető,de érzem hogy nem fognak nekem ők sem segitteni amig nincs birosági végzés,a tárgyalás március 14.-n lesz még csak,addig elmegy az eszem.Amit ő nagyon szeretne elérni,hogy megbolonduljak.
2012. jan. 29. 10:06
 22/39 anonim ***** válasza:

Próbálkozz újra és újra mindegyik helyen! Mondd, hogy még szopik a kicsi! Mondj bármit!

Kérj meg a családodból valakit, vagy valakiket, és velük menjetek a piciért! A kutyák ne tartsanak vissza!

És ha a kicsire engedi a kutyákat, mert felidegesíti a sírásával esetleg? Azt mondtad agresszív ember! Ezt is mondat a rendőröknek? Nem hiszem el, hogy ilyen van!

2012. jan. 29. 12:42
 23/39 anonim ***** válasza:
És nincs pár ismerősöd, akikkel odamehetnél, hogy visszakérd? Vagy bemenj a rendőrségre, és addig verni az asztalt, amíg visszakapod? Vagy addig zaklatni az apukát, amíg visszaadja? Azért ne haragudj, elég hamar feladod...
2012. jan. 29. 12:45
 24/39 anonim ***** válasza:
Ha tudod, hogy milyen erőszakos akkor miért engedted, hogy elvigye? Nem lett volna szabad oda adnod neki. Bármennyire is félsz tőlle a gyerekeidet meg kell védened bármi áron mert ez egy anya dolga. Állj a sarkadra és amíg itélet nem születik (szerintem a te javadra) ne engedd a gyerekek közelébe. Erre megvan minden jogot és okod is.
2012. jan. 29. 13:55
 25/39 anonim ***** válasza:

Szolj a szomszédaidnak ismerőseidnek és menj el a gyerekért.

Az anyja vagy ennyit meg kell tenned még ha félsz is. Értemész és elhozod.

2012. jan. 29. 13:59
 26/39 anonim ***** válasza:
Vissza kaptad már a babádat???
2012. jan. 29. 16:11
 27/39 A kérdező kommentje:
Még mindig ott van nála.Nem láttam a kicsimet.Ott voltam a háznál de nem jött ki.A rendörökkel sem mentem semmire.Irtam már az mtv 1 nek meg a dunatv nek de még nem tudtam elérni senkit .Probálok erös maradni,nagyon nehéz,senkinek nem kivánom ezt az érzést .Telefonon beszéltem az apával ,nagyon csunyán beszélt,mondta hogy majd a biroságon találkozunk.Igazatok van,én vagyok a hibás hogy most nincs itt velem a picim,...nem adom fel,vissza fogom hozni.
2012. jan. 29. 16:23
 28/39 anonim ***** válasza:
Sajnálom :(
2012. jan. 29. 16:33
 29/39 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy ezt a poklot kell átélned . Azt kellet volna csinálnod,hogy a rendőrökkel együtt be kellett volna menned és fogni a babát és elhozni onnan.

Tudom,hogy így könnyű tanácsot adni ,de ne hagyd ,hogy nála maradjon.

2012. jan. 29. 16:37
 30/39 A kérdező kommentje:
senki nem akar belekeveredni,látták a szomszédok mire képes,egyedül vagyok,...De attól tartokhogy a gyermekjoléti szolgálattol a hölgyek sem fognak tudni segitteni mert már ismerik hogy nem könnyü eset,söt,...Arrol hogy az idéglenes elhelyezésről mikor kellene hogy döntsön a biro ha már kértem a kereseti levelembe azt?????
2012. jan. 29. 17:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!