Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki vagy illúzióromboló ha...

Ciki vagy illúzióromboló ha egy férfi 2 hónapos kapcsolat után kölcsönkér a barátnőjétől? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 12:59
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon ciki ! Főleg kettő hónap után. Számomra nem maradna többé hiteles.
2012. jan. 26. 13:01
 2/27 A kérdező kommentje:
Sajnos én is így érzem :-( Tök kiábrándító! Ha tudtok írjatok még...ha lehet kort és nemet is! Köszönöm.
2012. jan. 26. 13:04
 3/27 anonim ***** válasza:
89%
hát ha egy ezrest, akkor még ok, de 10ezer fölött mondanám neki, hogy szevasz. 32/N
2012. jan. 26. 13:06
 4/27 uccu ***** válasza:
100%
31/L. Nemhogy ciki, inkább gyanús. Már a világ megváltozott. Tőlem egyszer a beteg gyerekének kért kölcsön egy barátom (még csak nem is pasim). És ismertem a kislányt is. A pénz hozzá nem jutott, az ember viszont elköltötte magára...Szóval lennének rossz érzéseim...
 5/27 bánomisén ***** válasza:
92%
Nincsenek annak a férfinek barátai, családtagjai? Miért a barátnőjét akarja pumpolni már a kapcsolat elején? Igen, ciki és illúzióromboló.
 6/27 anonim ***** válasza:
94%
Csak nagyon indokolt esetben (sürgös kiadás, elfelejtett pénzárca) lehet elfogadni, de akkor is csak kisebb összeget. Ha nagyobb összegröl van szó, vagy azért kér, mert nem tud a saját pénzével kijönni, akkor nagyon az.
2012. jan. 26. 13:07
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Szituációtól és összegtől függ, mert pl. ha a boltban elszámolja magát, és kéne még egy ezer forint körüli összeg, szó nélkül odaadnám neki, ne tegyen vissza pár dolgot a polcra emiatt... Kérlek, fejtsd ki bővebben!

23/L

2012. jan. 26. 13:08
 8/27 anonim ***** válasza:
14%
Mért ne kérhetne kölcsön?Nem értem.Mi ezzel a baj?Talán idegenek vagytok vagy mi? LOL Meg van szabva mennyi idő után kérhet tőled segítséget vagy mi? Na ne vicceljünk már...
2012. jan. 26. 13:09
 9/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megerősítést. Én vagyok a barátnő. :-( Nincs nagyon jó barátja...ami őt minősíti. Nekem szerintem fontosabb volt a kapcsolat, mint neki.Zárkózott, lassan engedett közel magához. Nem is biztos, hogy igazán szeretett. Nagyon rossz helyzetbe került, kajára se maradt pénze. Vállalkozó és telefonszámláját nem tudta kifizetni és kikapcsolják. Gondolom meg is történt. Én sem állok jól anyagilag, de amúgy is kihasználásnak éreztem és nagyon rossz. Bár valószínűleg utolsó kétségbeesésében fordult hozzám. De akkor is vacakul érzem magam ettől!
2012. jan. 26. 13:13
 10/27 anonim ***** válasza:
78%
Összegfüggő.
2012. jan. 26. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!