Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki vagy illúzióromboló ha...

Ciki vagy illúzióromboló ha egy férfi 2 hónapos kapcsolat után kölcsönkér a barátnőjétől? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 12:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
írjatok róla papírt 32N
2012. jan. 26. 13:16
 12/27 anonim ***** válasza:
77%

Nehogy adj neki!

Ha megteszed, ezután nem nőként fog rád tekinteni, hanem mint két lábon járó bankautomatára, ami kamat gyanánt egy kis hízelgést is elfogad.

2012. jan. 26. 13:16
 13/27 anonim ***** válasza:
86%

Ha tőled kért kölcsön, akkor valószínűleg a közelebbi hozzátartozóinál ezt már megjátszotta előzőleg, most Te jöttél sorba. Gondolom azért nincs barátja sem......

Szerintem a leírásod alapján megbízhatatlan és tartás sincs benne.

2012. jan. 26. 13:17
 14/27 A kérdező kommentje:
Kicsit lelkiismeretfurdalásom van, de a 2 hónap alatt én tettem többet érte/értünk. Lehet, hogy csak elvolt velem...bár az is csak néha, mivel egy héten max. kétszer találkoztunk. Bár írtam, hogy nagyon zárkózott ember, nehezen nyílik meg, enged magához közel valakit. Én beleszerettem, de próbáltam visszafogni magam. Múlt héten le akartam vele zárni, mert kevés amit magából ad. De azután mégis találkoztunk és most jött a kölcsönkérés..
2012. jan. 26. 13:19
 15/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó válaszokat! Írjatok kort is, légyszi!
2012. jan. 26. 13:22
 16/27 anonim ***** válasza:
90%
sztem ne adj neki.nekem is volt egy exem, aki mindenét elvesztette,elárverezték a házát,nem volt munkája,kajára sem volt pénze de inkább levágta volna a kezét semmint hogy tőlem kérjen.ha nagyon akarod támogatni akkor főzz neki ebédet,de pénzt ne adjál.két hónap után ilyet kérni,főleg h előtte se volt jó a kapcsolat..sztem ha adsz neki azt a pénzt már nem fogod viszont látni.és sztem neked is van bőven olyan dolog amire kellene a pénz.
2012. jan. 26. 13:22
 17/27 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, nem adtam neki és már amúgy is késő lenne!
2012. jan. 26. 13:24
 18/27 anonim ***** válasza:
92%
Helyzettől függ - bár valójában igen kevés olyan helyzet van, amiben ez elfogadható. Ha tegyük fel, nincs senkije, és az egyedül nevelt beteg gyerekének kell gyógyszerre (vagy akár magának, de lényeg, hogy fontos dologra kell és nincs mástól kérnie), akkor oké. Más esetben nem egy csábító és elegáns dolog.
2012. jan. 26. 13:31
 19/27 anonim ***** válasza:
86%
Én voltam ilyen szituban. Igaz, fél év után kért kölcsön. Én azt mondtam neki, hogy csak akkor ha írunk róla egy szerződést, elég nagy összegről lett volna szó. Nem volt rá hajlandó, úgyhogy nem adtam. Aztán kiderült, hogy jól tettem, mert az exnejének akart valamit kifizetni. Úgyhogy azóta nem adok kölcsön, legfeljebb ha kis összeg, akkor kifizetem helyette.
2012. jan. 26. 13:34
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha én lennék a kölcsönkérő, valószínűleg inkább a családomtól, vagy barátoktól kérnék első körben. A párom lenne az utolsó.

Másrészt a 2 hónapos kapcsolat azért nem túl hosszú még, mivan, ha két hét múlva szakítotok, és nem a legkellemesebben? Utána kínos lesz csak a kölcsön visszaadása miatt találkozni.

Meg azért az sem mindegy, h mire kell az a pénz. Egy új edzőcipőre, vagy tudomisén, valami nyomósabb az ok.

2012. jan. 26. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!