Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki vagy illúzióromboló ha...

Ciki vagy illúzióromboló ha egy férfi 2 hónapos kapcsolat után kölcsönkér a barátnőjétől? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 12:59
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Ha adtam volna, akkor őt nem éreztem volna férfinak, magamat meg nőnek!:-( Bár így is rossz!
2012. jan. 26. 13:58
 22/27 anonim ***** válasza:
32%

Mennyi érdeknő egy rakáson, hihetetlen!

Igaz, 2 hónap túl rövid, ki tudja hogyan alakul köztetek. De ha pont most került mélypontra!?

Megérteném, ha azt mondanád, hogy azért nem adsz, mert ki tudja miféle, lehet hogy minden nővel ezt csinálja sorozatban. Ez óvatosság, ami a mai világban nem árt.

De azért nem adni, mert emiatt nem érzed majd nőnek magad??? Mekkora liba vagy! Attól éreznéd magad nőnek, ha ő tartana el téged, ugye? Saját fizu meg mehet a fodrász és kozmetikus párosra...

Mégis mennyi pénzt kért kölcsön? Azért csak nem milliókat, gondolom...

Nem lehetne, hogy adsz neki bizonyos keretig, és emellett segíted talpra állni, segítesz neki munkát keresni?

Ennyire pénz alapján ítéled meg a kapcsolatot? Szereted egyáltalán? Nem hiszem...

2012. jan. 26. 14:12
 23/27 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Azért ennyire nem egyszerűsíteném le a dolgokat!Igen, szeretem, de azt nem ha kihasználnak.Így is többet adtam ebbe a kapcsolatba, mint amennyit kaptam:-( Napokig nem hív, nem ír, gyakran én jelentkezem:-( És én sem vagyok annyira elengedve anyagilag és egyedül nevelem a gyerekemet!
2012. jan. 26. 14:20
 24/27 anonim ***** válasza:
44%
14;12 teljessen egyettértünk
2012. jan. 26. 14:38
 25/27 A kérdező kommentje:
Igazából a lényegét tekintve már mindegy, mert nem is tudtam volna neki adni, én sem tudom kifizetni a számláimat:-(...Ha lett volna pénzem biztosan adtam volna...maximum rosszul éreztem volna magam, hogy esetleg kihasználtak. Bár így is lelkiismeretfurdalásom van:-(
2012. jan. 26. 14:54
 26/27 anonim ***** válasza:
81%
az utolsó előtti hozzászólónak mondanám,hogy lehet hogy ő még nem hallott róla,de nekem a barátnőim sorozatosan arról panaszkodnak,hogy ők tartják el a felnőtt pasijukat!ma már egyáltalán nem evidens hogy a férfi tartja el a nőt,nagyon sok pasi direkt erre megy rá,hogy keres egy pénzes vagy csak simán balek nőt,és az majd fizeti az ő dolgait is.és nem átmeneti pénzzavar miatt,hanem mert ez a kényelmes nekik és nem is akarnak rajta változtatni.és a kérdező nyílván azonnal adott volna neki,ha érzi a férfi részéről a feltétlen szeretetet és megbecsülést,de sajnos manapság sok pasi bankautómatának nézi a nőket.és egy gyerekkel meg főleg meggondolja az ember..
2012. jan. 26. 16:16
 27/27 A kérdező kommentje:
Bizony igazad van... ha érzem a feltétlen szeretetet és megbecsülést, akkor egy pillanatig sem gondolkodtam volna és a föld alól is előteremtettem volna, hogy segítsek neki:-(
2012. jan. 26. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!