Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy rosszul érint picit engem, ha valakihez vendégségbe megyek. Akár barát, barátnő, osztálytárs...stb. akik úgy jó körülmények között élnek, és a családjuk boldog, és mindenki jó kapcsolatban a másikkal és hatalmas a család. Konkrétan összejövetelek: karácsonyi vagy szülinapi. Boldognak látom őket, de én valahogy nem odavalónak érzem magam. Nem irigykedem rájuk, de néha ha ilyen helyre megyek, vagy hívnak meg, megfordul a fejemben, hogy milyen jó nekik, bárcsak nálunk is így lenne. Az én szüleim elváltak, és ballagásomon is csak hárman voltunk. Az étteremben láttam hatalmas társaságokat, családokat. Ilyenkor úgy fáj a szívem. :(

Nem tudom, hogy tudnám ezeket a gondolatokat elterelni vagy elfelejteni, nagyon rossz. :(

Kitti, 19

2012. febr. 11. 11:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Szülsz tíz gyereket, neked is nagy családod lesz.

Vagy férjhez mégy egy fiúhoz, akinek nagy családja van. Probléma megoldva.

2012. febr. 11. 12:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia Kitti!

Én is ugyanennyi idős vagyok,és ugyanez a helyzetem. Talán már hozzászoktam, és olyan nekem,mint egy film,amit én csak kívülről nézhetek...

Sosem éreztem kereknek a családomat sajnos:(

Viszont egy éve együtt vagyok a barátommal, akinek pontosan olyan álomcsaládja van,amire mindig vágytam (igaz,az anyukája meghalt,mikor pici volt,de feledteti vele a családi összetartás).

Ha családi összejövetel van,és ott van mindenki vagyunk 20-25en is:)

Én úgy gondolom,hogy az élet (akár ilyen formában) kárpótolni fog minket.

Hiszen tagja lehetsz a párod által egy olyan családnak,ami neked sosem adatott meg.

Kitartás!

2012. febr. 12. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!