Mit gondoltok erről?
Azt vettem észre, hogy rosszul érint picit engem, ha valakihez vendégségbe megyek. Akár barát, barátnő, osztálytárs...stb. akik úgy jó körülmények között élnek, és a családjuk boldog, és mindenki jó kapcsolatban a másikkal és hatalmas a család. Konkrétan összejövetelek: karácsonyi vagy szülinapi. Boldognak látom őket, de én valahogy nem odavalónak érzem magam. Nem irigykedem rájuk, de néha ha ilyen helyre megyek, vagy hívnak meg, megfordul a fejemben, hogy milyen jó nekik, bárcsak nálunk is így lenne. Az én szüleim elváltak, és ballagásomon is csak hárman voltunk. Az étteremben láttam hatalmas társaságokat, családokat. Ilyenkor úgy fáj a szívem. :(
Nem tudom, hogy tudnám ezeket a gondolatokat elterelni vagy elfelejteni, nagyon rossz. :(
Kitti, 19
Szülsz tíz gyereket, neked is nagy családod lesz.
Vagy férjhez mégy egy fiúhoz, akinek nagy családja van. Probléma megoldva.
Szia Kitti!
Én is ugyanennyi idős vagyok,és ugyanez a helyzetem. Talán már hozzászoktam, és olyan nekem,mint egy film,amit én csak kívülről nézhetek...
Sosem éreztem kereknek a családomat sajnos:(
Viszont egy éve együtt vagyok a barátommal, akinek pontosan olyan álomcsaládja van,amire mindig vágytam (igaz,az anyukája meghalt,mikor pici volt,de feledteti vele a családi összetartás).
Ha családi összejövetel van,és ott van mindenki vagyunk 20-25en is:)
Én úgy gondolom,hogy az élet (akár ilyen formában) kárpótolni fog minket.
Hiszen tagja lehetsz a párod által egy olyan családnak,ami neked sosem adatott meg.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!