Mit éreznél, ha úgy elmúlik a születésnapod (30. ), hogy a férjed egész nap az sem mondja "Boldog születésnapot"?
Egyáltalán nem azt mondtam hogy buták :), de sajnálom hogy neked ez jött le ebből.
Talán jó példa erre az, hogy pl. te tudod hogy mikor volt az első csókotok, de te már nem tudod hogy pl. a Hungaroringen mikor lesz a következő F1 verseny. Ez azért van mert neked a szerelem az érzések a mindened, neki meg pl. az F1. Ezt el kell fogadni egy kapcsolatban, mert csak akkor működhet jól. Férfi nem egyenlő a nővel.
Akkor úgy tűnik csak elfelejtette. Máskor érdemes eszébe juttatni valahogy még a szülinap előtt.
De azért azzal ne áltatsd magad, hogy nem felejtette el, mert akkor nem a szülinapod után 1 nappal kaptad volna, mikor már megemlítetted neki.
Jó, lehet, hogy várnia kellett a fizetésére, de felköszönthetett volna, és hozzátehette volna, hogy ajándék pár nap múlva lesz.
Kérdező! Nagyon örülök, hogy végül is pozitívan csalódtál.
Akik azt írják, hogy a férfiak hadilábon állnak a dátumokkal, szegények...azok nézzenek már magukba!!! Pofám leszakad, amikor ezt olvasom. Van naptár, van telefonban emlékeztető. Aki meg annyira trehány, hogy ezek mellett is elfelejti, az a férfi meg szóra sem érdemes, nem ám komoly kapcsolatra. Nagyon fontos lehet annak a férfinak a saját párja, hogy egyetlen dátumot sem képes megjegyezni.
Tehát ez a pasiknakrosszamemóriájuknézzükelnekik csak ilyen nyugtató azoknak, akiknek ekkora lúzer a pasijuk.
Ez az én véleményem, lehet nem igaz, de én így gondolom. Ha valakinek fontos valami azt meg tudja jegyezni, ha nem akkor nem.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!