Mit éreznél, ha úgy elmúlik a születésnapod (30. ), hogy a férjed egész nap az sem mondja "Boldog születésnapot"?
Tegnap volt.
Amúgy sem jellemző rá a túlzott "áradozás", nem egy ünneplős fajta.
De eddig minden éven elvitt vacsorázni, még a névnapomon vagy az évfordulónkon is.
Hétvégén más jellegű programunk van, szóval azt nem hinném.
Nem támadtam rá, este megkérdeztem, hogy "Elfelejtetted? Nagyon rosszul esett."
Nem válaszolt...
Azért annak örülök, hogy nem azzal támadtak meg sokan, hogy ez tűrhetetlen és váljak el. Sokszor találkozni ilyen elhamarkodott tanácsokkal.
Szóval nagyon köszönöm a vigasztaló és értelmes hozzászólásaitokat.
Nem is válaszolt??
Hát rosszul esne az biztos, én is szóvá tettem volna neki, de hogy még nem is reagált rá.. Hát nem tudom, elég szomorú.
JAAAAAAAAAJ...visszaszívom az egész kérdésemet. Már nem aktuális.
Képzeljétek éppen lementem a konyhába és ott várt az asztalon egy gyönyörű ékszerdobozban egy gyönyörű óra! Egyszer említettem neki még régebben, hogy azt szeretnék...én megjegyezte!
Igazatok volt, nem volt lehetősége előbb megvenni és amúgy meglepetést akart szerezni nekem.
Köszönöm a válaszaitokat!
Egyszer az a baj, hogy emlékeztetik a nőket hogy már 30 évesek, egyszer az a baj hogy nem.
Nekünk férfiaknak nem olyan fontos ezek mint nektek nőknek. Emiatt a dátumokkal is eléggé hadilábon állunk. Annak a hsz írónak van igaza aki az esemény előtt egy két héttel finoman jelzi a férjének hogy születésnapja/névnapja/stb lesz.
A férjed nem fog megváltozni. Egyszerűen ilyenek vagyunk.
Akkor jó. :)
Én is szoktam célozgatni 1-2 héttel előtte, nem is kéne gondolkoznia, hogy mit, mert arra is célozgatom, de valahogy sose jut el a füléig. :)
57%
miért ilyen buták a férfiak? Gondolom töriórán is mindig bukdácsoltak...ott sokkal több dátumot kellett megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!