Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt a párom?

Miért csinálja ezt a párom?

Figyelt kérdés

Páromnak van egy gyermekkori barátja. Nagyon jóban voltak, sokszor jártunk össze a srác+barátnője és mi ketten. Nagyon szeretik páromat, majd ugy alakult hogy teherbe esett a csaj. (Persze nem tervezett baba) Addigra kapcsolatuk is megromlott, srác szakítani akart. Munkanélküli is lett a csaj. De ugy döntöttek megtartják.

Én sem tartom helyesnek, sőt felelőtlen dolognak tartom de az ő dolguk. Azonban párom amióta megtudta ezt, hallani sem akar róluk, még barátjával is megszakította a kapcsolatot. Azt mondja haragszik a csajra, hogy ráakaszkodott haverjára és már nem azonos dolgok foglalkoztatják őket. Ők már nem fognak szórakozni járni, foglalkozzanak csak a babával.

Nekem ez nagyon kellemetlen mert már számtalanszor felhívott a csaj is párom barátja is hogy mi történt párommal, hogy nem mégcsak a telefon hívásokra sem válaszol.

Én is próbáltam már beszélni erről,hogy mégicsak gyermekkori barátja az ő döntésük nem kell egyet értenie, de nagyon bután és éretlenül viselkedik.

De semmi eredménye, sőt volt hogy össze is vesztünk emiatt.

Mit tegyek? Jobb lenne, ha nem is szólnék bele az egészbe?

2012. febr. 7. 23:56
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Én nagyon is racionális ember vagyok és nem a szívemmel gondolkodom. (Páromat illetően sem)

Naív pedig egyáltalán nem vagyok. Ismerem a párom és a kapcsolatunkat, amit írtam korábban az ugy is van.

De nem fogok itt mentegetőzni, magyarázkodni. Azt gondoltok amit akartok.

Feltettem a kérdést, köszönöm a véleménynyilvánításokat, de had döntsem már el én hogy melyik véleménynek lehet alapja és melyik hülyeség.

2012. febr. 8. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!