Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt a párom?

Miért csinálja ezt a párom?

Figyelt kérdés

Páromnak van egy gyermekkori barátja. Nagyon jóban voltak, sokszor jártunk össze a srác+barátnője és mi ketten. Nagyon szeretik páromat, majd ugy alakult hogy teherbe esett a csaj. (Persze nem tervezett baba) Addigra kapcsolatuk is megromlott, srác szakítani akart. Munkanélküli is lett a csaj. De ugy döntöttek megtartják.

Én sem tartom helyesnek, sőt felelőtlen dolognak tartom de az ő dolguk. Azonban párom amióta megtudta ezt, hallani sem akar róluk, még barátjával is megszakította a kapcsolatot. Azt mondja haragszik a csajra, hogy ráakaszkodott haverjára és már nem azonos dolgok foglalkoztatják őket. Ők már nem fognak szórakozni járni, foglalkozzanak csak a babával.

Nekem ez nagyon kellemetlen mert már számtalanszor felhívott a csaj is párom barátja is hogy mi történt párommal, hogy nem mégcsak a telefon hívásokra sem válaszol.

Én is próbáltam már beszélni erről,hogy mégicsak gyermekkori barátja az ő döntésük nem kell egyet értenie, de nagyon bután és éretlenül viselkedik.

De semmi eredménye, sőt volt hogy össze is vesztünk emiatt.

Mit tegyek? Jobb lenne, ha nem is szólnék bele az egészbe?

2012. febr. 7. 23:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ugy gondolom, hogy te nem sok mindent tudsz tenni, mert ez nem neked kell megoldani, hanem a két férfinek. Idő kell. Mindkét embernek jól kell felfogni a dolgokat. Ha igazi barátok akkor a barátság meg fog maradni, ha nem akkor eltűnik.
2012. febr. 8. 00:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Érett viselkedésre vall. Őszintén, én a helyedben menekülnék egy ilyen mentalitású ember mellől, akinek semmit nem jelent sem a barátság, sem a család fogalma.
2012. febr. 8. 00:39
 3/11 tetro ***** válasza:
81%
A párodé a gyerek. Titokban próbálta rávenni a barátja barátnőjét, hogy ne tartsa meg, de nem sikerült. Így most a barátját átveri a csaj, mert egy idegen gyereket nevel. A párodnak meg nincs képe találkozni velük, ráadásul retteg a lebukástól. Sajnos ez a helyes megfejtés...
2012. febr. 8. 01:32
 4/11 anonim ***** válasza:
36%
Valami nagyon nagy gond van itt, az ember a gyermekkori barátjával nem tesz ilyet. A barátodnak bizony van valami titkolni valója, nem is kicsi! Hogy hallani sem akar róluk, még csak beszélni sem hajlandó velük, ennek oka van. Vagy valóban volt köztük valami, és most fél a barátod hogy tőle is lehet a gyerek, vagy attól fél de nagyon, hogy ha meglátod majd a gyereket, akkor te is felcsináltatod majd magad. Mert ugye, azért azt tudjuk, hogy a nem tervezett babákat általában a férfiak nem tervezik, a nők nagyon is.
2012. febr. 8. 02:00
 5/11 anonim ***** válasza:

Érdekes felfogása van a párodnak!!!Ahogy előttem is írták vagy tényleg volt valami köztük ,mert ugye ha nem félek valamitől akkor nem tartok a találkozástól.Vagy komolyan attól tart ,hogy te is babát akarsz majd ha meglátod a pocit majd a kis csöppséget.

Mi az hogy a csaj akaszkodott a pasijára?Hát együtt csinálták a babát.....Nagyon gyerekes viselkedik a párod.Én megmondanám a barátjának ha hívna hogy min akadt ki a párod..Hadd tudja ö is hogyan is áll hozzá a kedve barátja.

2012. febr. 8. 07:01
 6/11 anonim ***** válasza:
65%
Párodnak vaj van a füle mögött sajnos. Ha valaki így hátat fordít a gyerekkori barátjának, akkor ott ő a ludas. Tuti hogy a barátnőjét a te párod csinálta fel.. már bocs az őszinte szavakért, de mi másért fordítana hátat egy felnőtt ember a barátainak???? Mert ÖVÉ a gyerek.
2012. febr. 8. 08:36
 7/11 anonim ***** válasza:
65%
kérdezz rá, h övé e a gyerek, aztán ha ismered eléggé levágod h hazudik e
2012. febr. 8. 10:36
 8/11 A kérdező kommentje:

Jézusom, hogy ilyen baromságokat hogy tudtok összehordani!??? Nagyon jól szórakoztam azon az elméleten, hogy a páromé a gyerek! :))))

KIZÁRT!!!! Mégcsak nem is találja vonzónak a csajt, sőt barátját se értette, hogy miért nem egy csinosabb, okosabb nővel kezdett.

100% hogy még csak egy csók se volt köztük. ÉS örülnék, ha ezt elhinnétek nekem.

Más javaslat???

Egyébként párom nem szereti a gyerekeket, már többször hangoztatta, hogy ő nem akar gyereket. És ugy gondolja haverja és csaja végérvényesen elrontották az életüket. És ő ezt nem akarja végignézni.

Szerintem csak egyszerűen éretlen és gyerekes a felfogás.

2012. febr. 8. 11:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Na, hát ha már így meg is válaszoltad magadnak, akkor reménykedjél benne hogy tuti igazad lesz. Kívülállók általában ésszel gondolkodnak, Te meg szívvel. Valami nagy gond van, elhiheted!
2012. febr. 8. 12:17
 10/11 tetro ***** válasza:
100%
Aha... 100%, mert nem is tetszik neki :D Ha annyi százasom lenne, ahányszor ugyanezt hallottam felszarvazott barátaimtól :D
2012. febr. 8. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!