A párom unokatestvére szerelmes belém. Tudok tenni valamit?
Régóta ismerjük egymást, kb 5 éve, amióta a páromat is. Első perctől csipkelődött velem, viccelődött, haverként kezelt (azt hittem legalábbis) mindig azt mondta én vagyok az egyetlen nő "aki nem ribanc" (neki ez az alapelmélete a nőkről, hogy mindenki az)...
Ahogy teltek az évek néha-néha voltak célzásai, de mindig azt hittem a haverkodás része...sosem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Mivel nincs nagy korülönbség közte és a párom között a legjobb barátok (voltak). Olyan 2 éve hogy először bepróbálkozott, randiszerűségre hívott, nem mentem el, és utána nagyjából megszakadt a kapcsolatunk, csak a kötelező családi eseményeken találkoztunk. Tavaly ősszel felhívott és közölte, hogy nagyon fájnak neki ezek a dolgok...én azt se tudtam köpjek vagy nyeljek...Múlt héten hívott, felvettem, de amint rájött, hogy a páromnál vagyok letette a telefont. MA tudtam meg, hogy nagyon magába zuhant a télen és az egyik ismerősének azt mondta én vagyok az egyetlen ember akivel beszélni szeretne, én erről nem tudtam, nem hívott, nem keresett. Látszik, hogy nem tolakszik, nem akar elszakítani a páromtól.
A párom és közte a barátság megszakadt, gyakorlatilag nem tudjuk miért, elméletileg meg sejtem.
Elkerülni nem tudom, hogyan tudok segíteni neki? Vagy ezt magában kell lerendeznie?
A párom nem nagyon vette tudomásul ezeket a dolgokat, azt hiszi csak vicc a srác részéről, mint régen. Én nem is akarom bolygatni a dolgokat nagyon.
Szerintetek, hogy lehet ebből kimászni???
Évek óta megy ez már. A baráti társaságban mindenkivel megszakította a kapcsolatot. Állítólag miattam. :-S
Tudom, hogy gyakorlatilag az a jó ha nem találkozunk, de senki nem tudja mit kéne tenni kb egy éve már rendszeresen iszik is...
Nem fog elmenni pszichológushoz. a szüleivel nincs olyan viszonyban, hogy megbeszélje velük és úgy gondolom, nem tisztünk megmondani mit tegyen...
Egy 25 éves felnőtt emberről van szó.
Én rosszul érzem magam a kialakult helyzet miatt, de őszintén nem tudom mi az, ami logikus lépés lenne részemről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!