Szerelmes vagy még a férjedbe? Ha igen v. nem hány ev után?
Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 13:05
1/23 anonim válasza:
Mi nem házasodtunk össze, de 6 év, és két baba után jobban, mint valaha.
2/23 anonim válasza:
Ugyanúgy szeretem még mindig! És ő is engem:) 5 éve vagyunk együtt.
34/f
4/23 anonim válasza:
De még mennyire!!!
23 éve már, és kölcsönösen!!!
6/23 anonim válasza:
a legjobb az egészben, hogy mióta elkezdtem tiszteletet mutatni a férjem felé, azóta még jobban szeret mint valaha. A problémáink kezdenek megoldódni, és minden nappal egyre közelebb kerülünk egymáshoz.
5 éve vagyunk együtt
22/L
7/23 anonim válasza:
Micsoda szerencsés emberek! Én 10 hónapig voltam szerelemes a barátomba, azóta "csak" szeretem.
8/23 anonim válasza:
Mi az, hogy "csak" szeretem?Egyébként néha nálunk is vannak rázós időszakok, de mindíg fel lehet dobi a kapcsolatot, ici-pici apróságokkal.Egyébként én a mai napig az ablakban ácsingózva várom haza, és izgulok, hogy mikor jön:) Első voltam
9/23 anonim válasza:
Különbséget kellene tenni a szeretem és a szerelmes vagyok között! A szerelem max 4 év. Utána szeretni lehet.
10/23 anonim válasza:
És az hol van leírva, hogy 4 évig lehet valaki szerelmes?Ugyan már... ... ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!