Mit tennétek? Ez visszacsinálható, vagy túl idiótán
jönnék ki belőle? (könyörgöm valaki segítsen! )
Figyelt kérdés
Nagyon szerettem az általános iskolás osztályom. Aztán gimibe kerültem(egy nagyon jó gimibe, abba amit elsőnek jelöltem), és senki ismerősön nem volt, bepánikoltam és elhatároztam hogy elmegyek egy olyan helyre, ahol van régi osztálytársam. Aztán ahogy teltek a hetek hónapok tiszta ideg voltam, de végülis enyhült a pánikom és már nem nyomasztott bemenni. De továbbra is mondogattam hogy el akarok menni innét. Aztán oda ahol barátnőm volt, nem volt hely, és egy másik, jóval sz@rabb helyen pedig volt, és gyorsan beirattunk engem ide, pedig akkor már kezdtem kételkedni hogy vajon jó döntés e. Amikor az osztályfőnökömnek mondtuk, ő mondta hogy szerinte ez egy nagyon rossz döntés, és hogy én is sok mindenben hibás vagyok. Végül átjöttem. És megbántam. A gyerekek nem igazán szimpatikusak, van akit úgy vettek fel ide, hogy máshonnan kirúgták drog fogyasztásért és terjesztésért, a színvonal pedig sokkal gyengébb. Mit csináljak? Tudom hogy idióta vagyok és utálom magam érte.
Ami még jobban fokozza a kétségbeesésem, hogy sokan írtak a régi osztályból hogy milyen kár volt elmennem, és hogy hiányozni fogok. Mit csináljak?! (tudom hogy hülye voltam)
Szerintem meg tök mind1, hogy hova jársz, kérd vissza magad az első suliba, ha attól megnyugszik a lelked. De azt, hogy melyik gimiben tanultál senki nem fogja nézni később(felvételinél), csak az érettségi számít, illetve az hogy milyen volt az átlagod. Most ha egy erősebb gimiben 3-4es leszel, a gyengébbiknél pedig 5-ös szintet simán eléred evidens, hogy a gyengébbe menjél/maradj(mivel az neked "jövedelmezőbb"). Ezt csak azért írom le, hogy ne feltétlenül aszerint dönts, hogy "nagyon jó gimi", vagy "leprahely", mert nem ér semmitt. Természetesen, ha a "szíved" az eredeti sulihoz húz, akkor oda érdemes visszamenned, mivel sokat dob a tanulmányi eredményeden is, ha olyan közösségbe jársz, ahova szeretsz.
2012. febr. 9. 20:30
12/21 A kérdező kommentje:
Köszi. Amúgy először azt hinné az ember hogy a jobb gimiben nagyon nehéz jó jegyet szerezni. De rossz gimiben a tanárok is rosszabbak és élvezik ha sz@r jegyet adhatnak..
2012. febr. 9. 20:34
13/21 anonim válasza:
Pontosan, kérdező teljesen igazad van. Én vagyok, akivel priviztél is. Én azt tapasztaltam, hogy a követelmény egy rossz gimiben meg egy jó gimiben azonos, csak a jó gimiben meg is tanítják amit tudnod kell, a rosszban meg csak számonkérik. Jó példa, hogy nálunk addig kellett a jó gimiben javító dogát írni, míg nem szereztél legalább egy kettest. A rossz gimiben meg rámondtam, hogy nem akarom megírni kérem az egyest, és ezzel el is volt intézve.
2012. febr. 9. 20:48
14/21 A kérdező kommentje:
Pontosan!
2012. febr. 9. 21:18
15/21 anonim válasza:
Légy megértő, a szüleid segítettek eljönni onnan, maceraq volt nekik, most rosszul érinti őket a visszakozás. Próbálj egyikükkel őszintén, szép türelmesen, mondd, hogy bocs, belátom, az én hibám volt, elkapkodtam a döntést, állj ki mellettem légyszives Apu (Anyu), tedd meg, segíts. Szóval puhítsd meg őket külön-külön, aztán menni fog.
2012. febr. 11. 09:24
16/21 A kérdező kommentje:
Megírtam a levelet a volt ofőmnek, de még nem küldtem el.Oda hívtam Anyut, hogy ezt szeretném elküldeni. Végig olvasta, utána szomorúan rám nézett, és mondta hogy ha elintézed, küldjed. Azóta nem beszéltünk. Ez a néma "csalódtam benned".
Utána próbálom elküldeni, és nem küldi el a freemail, rendszer hiba miatt.
2012. febr. 11. 19:53
17/21 A kérdező kommentje:
El sem hiszem. Volt osztályfőnököm olyan halál rendes hogy nem igaz. Elküldhetett volna a pics@ba, akkor is igaza lett volna, de egész hétvégén ezzel foglalkozott, fölhívta az igazgatót, stb. Nem tudom hogy lehetne megköszönni neki. El sem hiszem!
2012. febr. 12. 19:13
18/21 anonim válasza:
Szuper! Akkor mostmár nyugi és maradj a popsidon elégedett! És soha ne a múltba nézz, mindig előre! Rengeteg nehézségtől megkíméled magad!
2012. febr. 13. 16:04
19/21 A kérdező kommentje:
:) Nagyon fogok igyekezni, és elmegyek rajzot tanulni, hogy legyen hobbim, ahelyett hogy állandóan valami hülyeségen gondolkozom:) De köszönöm szépen!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!