Honnan tudhatnám, h szeret-e még? Mit tegyek? Könyörgöm segítsen valaki. szeretem Őt.
1hete nagyon összebalhéztunk a pasimmal... szakítottunk.
és azóta nem keres, bár érdeklődik utánam a spanjaitól, meg minden...mástól kérdezi h mit jelent az angol msn kiirásom... és mikor belépek msnre őis belép ha lelépek 5perc mulva őis kilép...de megőrülök belehalok ahogy hiányzik.
minden nap sírok. ma kiderült hogy nekem lett a legjobb a félévi átlagom az osztályban, 4,2.
de ennek sem örültem.
az életem egy része megszűnt, nagyon szeretem...mindig nézem a telefont mikor ir vagy hív...de lehet hogy már soha többé nem fog:(
úgyérzem szétszakadt a szívem, vele vagyok teljes egész...
de lehet ő nemis gondol rám:(
nem akarom felkeresni, lehet hogy már nincs remény:(
nemis tudom mit irjak amiből tippelhetnénk, h szerethet-e még...
őő... megadta az msn jelszavát, elmondta h nemfogja leváltani, azóta sem váltotta le...aztmondta az se zavarja ha belépek o.O
hát...ugyebár van az h mikor belépek őis belép.
tegnap csak 11kor tudtam felmenni este... őis belépett rögtön, leléptem őis lement.
HOGYAN ÉRJEM EL, H HA SZERET, HIÁNYOZZAK NEKI????
jolvan igyekszem kibirni:( de nagyon nehéz:(
de lehet h már talált mást, és már nemis szeret?:(((
Szerintem érdeklődik még utánad.
Ha ennyire hiányzik, hát miért nem írsz rá msn-en? Szerintem várja, hogy írj neki, mert ő nem mer. Valami kreált, kamu indokkal is ráírhatsz, és a reakcióiból tudni fogod, hogy mit akar. Szerintem egy próbát megér.
őszintén bevallom, azt várom hogy megkeressen. sosem voltam egy nyomulós-kezdeményezős lány.
ha én keresném fel őt ugy érezném, hogy ráakaszkodok, és sajnálatból lenne velem, mert én ég szeretem, ő meg csak sajnál. És ezt nem akarom:(
ha megkeresne akkor tudnám hogy szeret. és rögtön igent mondanék 1 találkára.
de hogyan érjem el hogy felkeressen és őrülten hiányozzak neki???:S TIPP?
nincsen...türtőztetem magam hogy ne én hivjam.
de lehet hogy soha többé nem keres meg:( és már tullépett rajtam:(((
Méltósággal kell viselni az élet megpróbáltatásait!
A női büszkeséget fel ne add!
Na jó, csak ha már nagyon muszáj, akkor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!