Mi a véleményetek arról ha egy volt feleség még mindig a volt férjéről tesz ki intim nászutas, esküvős képeket profiljába?
Figyelt kérdés
Azt tudni kell, hogy a volt asszonynak elvileg van egy komoly párkapcsolata, de nem hogy a barátjáról tenne ki képet, hanem a volt férjéről...2012. febr. 7. 18:26
11/14 A kérdező kommentje:
higgyétek el olyan szintű erőt érzek magamban, hogy isten bizony nem fogom csinálni a vitát. Tudom az boldoggá tenné őt minden bizonnyal, ha pl. írnék egy gúnyos kommentet vagy ilyesmi. Na én ezt az örömöt nem fogom megtenni neki. Inkább jól kipuffogom magam itt,minthogy neki írjak! :) De mondom inkább az a "bosszantó" benne, hogy ezt miért nem tette előbb? Miért nem tette akkor mikor friss kapcsolatban voltam a párommal. akkor bizony még rosszul is esett volna, de így több év távlatában olyan furcsa...
2012. febr. 8. 10:21
12/14 anonim válasza:
Ne tedd!! hagyjon hidegen de annyira hogy nem lesed a közösségi oldalát sem, ne bosszankodj feleslegesen.Egyébként az én barátomról is van képe a volt csajának :) hidegen hagy.
13/14 anonim válasza:
Lehet h butasagot irok de nem lehet h regen rakta fel a kepet es csak ottmaradt. Vagy nem tudja leszedni.
Az is lehet h (ha o is rajta van a kepen) egyszeruen ugy gondolja h o jol nez ki a kepen es azert tette fel. En borzalmasan nezek ki fenykepeken tehat mindenhova azt a nehany jolsikerultet teszem.
14/14 A kérdező kommentje:
13-as. sajnos nem. először semmi képe nem volt fenn a profiljában. abszolút egy üres adatlapja volt. teltek a hónapok, évek, és "egyszercsak" kitette ezeket. Tényleg nagyon furcsa. kitudja lehet annak hatására csinálta, hogy eljegyzett párom? :S Kitudja. Ő nincs rajta a képeken, csak párom, esküvőn, meg nászúton.
jólvan igazatok van, nem kell nekem nézegetnem az ő oldalát. :)
2012. febr. 9. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!