Szerintetek egy feleség, hogyan kezeli a férjét?
Én férfi vagyok. Azt szertném mrg tudni, hogy a ha a nő gyermeke a férfizól van akkor milyen jellemzően viselkedik egy nő. Mi van akkor ha nem a férfitől van , de a férfi nem tud róla vagy csak sejti , de nem feszeget, akkor szintén , milyen jellemzők vannak egy nőben. Azéet kérdezem ,hohgy ha én nő lennék és annak szülők egy gyermeket a mondjuk a férjemnek akkor nagyon meg szeretném becsülni a zt a férfit, mert apa is csak egy van, és ő kell , hogy óvja védje a családot.
remélem jól fogalmaztam. Elnézést ha nem.
egy nő nem a gyerek miatt becsül meg szerintem egy férfit, hanem a kiszolgáltatott helyzete miatt, amit a gyerek esetlegesen okozott.
általában tűr mindent az ilyen a párjától és mindenben próbál megfelelni.
amelyik nő anyagilag gyerek mellett is stabil tud maradni (ami nehezen elképzelhető a gyes/d összegéből kifolyólag) annak a nőnek nincs megfeleltségi kényszere;
viszont annak sincs, akinek a férje alázatos és simán látszik rajta, hogy soha nem hagyná el őt.
és ha nem az anyagiakat nézem:
egy nő gyerekkel már nem annyira piacképes, mint gyerek nélkül, ez is okozhatja, hogy a párját jobban megbecsüli (azért férfiak is szokták alkalmazni a technikát, hogy gyerekkel megfogják a nőt....-nem egy férfi játsza a mézes-mázost, hogy szüljön a nő és utána amikor már az ki van szolgáltatva neki, mutatja ki a foga fehérjét - már nem udvarol, alkalmanként akár félre is lép)
Erre csak általánosságokat lehet mondani.
Van olyan nő,aki a szülés után csak a gyerekkel törődik,isteníti, a férj gondjai nem érdeklik. Ellátja ugyan a háztartást,de a férj csak arra jó,hogy a pénz vigye haza. A vége rendszerint válás,ami a gyereknek a legrosszabb.
Sajnos,ma ez egyre jellemzőbb.
A másik nő viszont tudja,hogy a gyereknek apa kell,és éppen úgy törődik a férjjel,mint a gyerek születése előtt.
Aki viszont megcsalja a férjét,és más a gyerek apja,azt nem nevezném tisztességes nőnek. Ha a férj keresete jó,a nőnek anyagi érdeke fűződik az együtt maradáshoz,akkor gond nélkül a nyakába varrja a kakukkfiókát.
Minden nő,és minden házasság más. Nem lehet és nem is szabad általánosítani-
Jesszusom! Milyen világban éltek ti???
A férjemmel azért törődök, mert SZERETEM!!!! Mert ő és a gyerekem alkotja a CSALÁDOMAT!
Nem azért, mert kiszolgáltatott vagyok, vagy mert a gyerekemnek apa kell!
Kisgyerekek válaszolnak ezekre a kérdésekre?
Hogy a kérdésre is válaszoljak, kérdező... nem hiszem, hogy lenne egy jellemző viselkedés arra, hogy eltitkolja, hogy nem a tied a gyerek.
Nem azért kéne, hogy megbecsüljön téged a feleséged, mert te vagy az apa és mert megvéded a családot. Hanem azért, mert akit szeretünk, azt (normális körökben) becsüljük, tiszteljük is. És nyilván természetes, hogy egy apa, vagy egy anya óvja-védi a családját.
Sajnálom, hogy kétségeid vannak a gyerekeddel kapcsolatban, és hogy nem úgy bánik veled a párod, ahogy te szeretnéd.
Akkor leegyszerűsítem Olvasni itt és számtalan eset van amikor a feleség félrelép. Gyötri a lelkiismerete, közben terhes is lett a félrelépéstő. Ezek után szokott lenni, hogy intenzívebb lessz a nemi élete a férjével.Próbálja rendbe tenni a dolgokat. De folyamatosan örlődik, majd ez miatt inkább el taszítja a férjét magától
Mert azért itt rengetek apaságiról olvasni és egyebek. Persze van a másik eset is ahol pedig a férjé a gyermek, de az ő hibálya, félrelépése miatt megy tönkre a kapcsolat. Meg sem gomdolnánk, hogy mennyi házasságban nő föl a gyermek akinek nem vérszerinti apja az apja. Ha jól eltitkolják a dolgot, főleg aki félre lépett, akkor szokott ki hűlni a kaocsolat , majd csak nézik egymást.
Szóval szerintem lehet ilyen is.
Akkor , mondok egy érdekesebb dolgot. Nem is tud róla a férfi, hogy meddő. Meg sem gondolnánk, hogy mennyi férfi meddő és még is van gyermeke.
Rengeteg olyan probléma lehet és van is , hogy meddő. Egy gyermekkori mumusz, gyulladás a szervezetben stb.
Majd több éves védekezés nélkül , egyszer csak a feleség terhes lessz.
Minden férfi érzi, meg érzi, akár a leke mályén ösztönösen is, hogy nem az övé a gyermek, de nem veri nagy dobra, vagy nem akar kételyek miatt meg rontani egy házasságot, vagy épp a gyermekek érdekét védi, nekik akar jót.
De ,remélem tévedek.
Ez nagyon sarkalatoks nézőpont. Olyaqnról nem is hallottál, hogy a vérszerinti szülők együtt maradnak? Csak félrelépni lehet? Nem minden emberen hatalmasodik el az állatias ösztön, habár manapság a hűség ritka dolog. Milyen dolog ez, hogy csak azért becsüljem meg a leendő férjemet, mert a gyermekünk apja? Tehát hiába orrba-szájba csalja a férfi a feleségét, akkor is meg kell becsülnie?
A páromat nem azért fogom csak megbecsülni, mert eltart minket, hanem azért, mert szeretem! És ahogy előttem írta egy kedves hozzászóló, a leendő férjem és a leendő gyermekem lesz a családom!
Nem is tudom, hogy milyen világban élünk... Manapság a tiszta érzelem semmit sem számít?
Szerintem nem érzik meg, ha nem övék a gyerek. Igen, tök szép meg romantikus lenne, ha megéreznék, de ilyen nincs.
Férfi vagy, kicsit több logikát, és kevesebb általánosítást. Mindenki a saját személyiségéhez mérten titkolja a hűtlenséget, és ez emberenként változó.
A kapcsolat minőségétől függ, hogy kezeli a férjét.Ha őszintén értékeli a férfit, akkor terhesség alatt még jobban, mert tudja hogy ő az akire számíthat majd és akivel megoszthatja a terhesség alatti és utáni félelmeit és örömeit. Akár tőle van a gyerek, akár nem. Ha van bizalma a férfiben jobban fog ragaszkodni hozzá.De ha értékeli a férfit, nehezen képzelem el, hogy mástól lenne a gyerek. A férfi meddőségről meg csak annyit mondanék, hogy az egyik lány unokatestvéremnél 16 év házasság után jött egy kisfiú, amikor már rég lemondtak róla és látszik is hogy közös a gyerek.Egy fiú unokatestvéremnél meg szintén több mint 10 év után jött az első és utána sorozatban 4 gyerekük lett. Egy barátnőm meg egy idősebb 40 feletti férfival állt össze, aki papíron is meddő volt, több orvosnál járt már miatta, a barátnőm ezért nem is védekezett és 1 év múlva kétpetéjű ikrekkel lett tőle terhes. Sajnos szétmentek most egyedül neveli a barátnőm a kisfiúkat.
Amúgy ha mégis a tiéd a gyerek, megfosztanád magatokat ettől a jó érzéstől? Amúgy megszületés után valami jelet csak találsz ami hasonlít rád és megnyugtat, vagy ha nem, akkor is csináltathatsz DNS vizsgálatot. Amúgy az érzések a gyerek iránt sokszor csak később jönnek. Én nő vagyok, de én semmit sem éreztem terhesség alatt, én nem tudtam simogatni sem a hasam meg beszélni a hasamhoz,olyan morbidnak éreztem. Nem éreztem hogy egy gyerek van bennem, csak a hányingert, rosszullétet meg a kiszolgáltatottságot és visszafelé számoltam az időt, mit tudok még befejezni, suli, lakásfelújítás, hitelrendezés....A szeretet érzés a gyerek iránt csak később jött. Egy férfiban meg nincs is benne.
Általában a babák születéskor apára hasonlítanak bizonyíték képpen, hogy ők az apák, így alkotta meg a természet. Aztán elkezdenek anyára is hasonlítani.
Ez a kérdés részedről valós vagy csak eszmefuttatás, hogy mi lenne, ha...
Kérdésedre a válasz én szégyenemben, ha más lenne az apja a gyereknek elbujdosnék és mélységesen szégyellném magamat, de nem vagyunk egyformák. Nem tudnék a férjem szemébe nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!