Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az olyan...

Mi a véleményetek az olyan apákról akik verik a lányukat?

Figyelt kérdés

Nem családi erőszakra gondolok, hanem "atyai pofonokra".

Talán feministának tűnök, de felháborítónak tartom hogy ha egy lány rosszul viselkedik akkor megveri az apja.

2012. febr. 3. 11:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

És az is kérdés lehetne, hogy mi a vélemény egy olyan gyerekről (mindegy hogy fiú vagy lány), aki kihozza a szüleiből az esetleges verési kényszert!

Ne az legyen a kérdés, hogy mennyire elítélendő, ha történik valami, hanem az is, hogy mennyire elítélendő, az ami miatt megtörténik!

2012. febr. 4. 06:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Utcsó:a gyerek sosem hibás,mert a szülőtől tanul.
2012. febr. 4. 22:55
 13/15 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Te még sohasem voltál sem szülő, sem gyerek szerintem!

A gyerek a szülőtő tanulja a legkevesebbet szinte!

2012. febr. 5. 08:01
 14/15 anonim ***** válasza:

Utolsó:Ha nem lett volna gyerek,hogyan írt volna ide?Idióta...

A gyerek a viselkedési mintát a szülőtől látja és másodsorban a környezetétől.Azon nincs mit veszekedni,amikor ok nélkül vesz elő a szülő csak azért,mert idegbeteg,és egy macska sem való neki.Én vagyok az a válaszoló,akit az apja szíjjal vert.Fogalmad sem lehet róla milyen volt,sokszor meg sem mertem mukkanni,mikor ketten voltunk otthon,mégis elvert.Az,hogy te automatikusan a gyereket okolod,az nem az én bajom.

2012. febr. 5. 20:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Szimbolikusan írtam, hogy nem volt gyerek, de látom itt ez magas labda volt!

A gyerek a viselkedésmintát a szülőtől látja!

Ezek szerint én valamit nagyon elszúrtam, hiszen apa nélkül nőttem fel és mégis pasi lettem!

Nem azt mondom, hogy minden esetben a gyerek a hibás!

Hangsúlyozottan állítom, hogy vannak olyan emberek akiknek kár volt szülniük, mert nem valók szülőnek!

De idegesít, amikor 90%-ban azért nyafognak itt a kis taknyos hülye gyerekek, hogy ők mennyire utálják a szüleiket, mert nem engedi meg, hogy 15 évesen a barátjánál aludjon.

Soha nem állítottam olyat hogy minden szülő tökéletes és minden gyerek hibás.

Viszont azt fenntartom, hogy igenis elfér a gyereken egy két pofon!

Nem szabad ész nélkül elverni és sajnállak, hogy neked ilyen durva tapasztalataid vannak, de lássuk be egy jól átgondolt atyai, vagy anyai fülesnek igenis nevelő hatása van!

Nem fogja megfélemlíteni a gyereket, mert engem is próbált elverni anyám, de az ütései nem voltak rám fizikai hatással. Ennek ellenére úgy gondoltam, hogy nem igényelem, hogy a seggemre verjen csak azért, mert hülyeséget csináltam.

2012. febr. 5. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!