Hogy képes ilyesmire egy édesanya? (meg a mostoha apa)
Előre szólok, szerintem sokkoló.. ha nem bírja valaki, ne olvassa el...
Egyik kérdésnél említette valaki szegény gyereket... Mindjárt bőgök :(
"Steven Barker 12 évet kapott, de később kapott egy életfogytiglani büntetést is egy kétéves gyermek megerőszakolása miatt."
csodás ember mondhatom... és csak 12 évet kapott egy gyerek megöléséért...
Ezek az esetek azok, amıkor a legnagyobb ateıstak ıs csak az ıstenı buntetesben bızhatnak.
Mert a maı nyugaton nem ıgazsagszolgaltatas van, hanem jogalkalmazas, amı nevetseges!
Most kellene alkalmaznı az ıszlam torvenykezest! Derekıg beasnı oket a foldbe, es megkoveznı oket, kıcsı kovekkel, hogy sokaıg tartson.
Vagy amı meg jobb, szemet szemert, fogat fogert.
5 ev? 12 ev?
Ennyıt er csak egy gyerek?
Egy kutya megkınzasaert tobbet adnek!!!
Hát erre nem is találok szavakat..... Amit megcsinált a gyerekkel, azt mind meg kellene vele csinálni..
Én azt nem tudom felfogni, hogy hagyhatja egy anya azt, hogy bárki is ilyen dolgokat műveljen a gyerekével..
Ha az én gyerekemre bárki is kezet merne emelni, agyon ütném, ha meg a saját párom lenne az, akkor tuti késsel mennék neki...
Szegény gyerek.
Ezeket a lényeket még állatnak sem tudom nézni, hiszen azok is, akár életük árán is, megvédelmezik a kicsinyüket.
Remélem mindegyikük visszakapja 100-an azt amit azzal a gyerekkel csinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!