Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy képes ilyesmire egy...

Hogy képes ilyesmire egy édesanya? (meg a mostoha apa)

Figyelt kérdés

Előre szólok, szerintem sokkoló.. ha nem bírja valaki, ne olvassa el...

[link]

Egyik kérdésnél említette valaki szegény gyereket... Mindjárt bőgök :(

2012. febr. 1. 15:54
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is letaglózott!Borzalmas,hogy ilyesmi előfordulhat!Mélységes undort és gyűlöletet érzek az olyan emberek iránt,akik ilyen aljas gaztetteket követnek el!!!Akármilyen büntetést kapnak is,az el fog törpülni amellett,amit annaka szerencsétlen kicsi gyereknek át kellett élnie.:(
2012. febr. 1. 16:07
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Ami a legdurvább hogy ANGLIÁBAN történt. Ami ugyebár a fejlett nyugati társadalom megtestesítője!
2012. febr. 1. 16:08
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, a nevelőapjának lesznek fájdalmas órái éjjel, le sem fog tudni ülni...
2012. febr. 1. 16:11
 14/40 anonim ***** válasza:
100%

"gyszer megkérdezték tőlem, hogy ha olyan hatalmam lenne, hogy elvehetem bizonyos emberek életét élnék-e vele, én akkor azt feleltem, hogy nem. Most már másképp látom."

Megölni? Dehogy is! Élete végéig összezárni egy rakás szadista pszichopatával, akik ezer rosszabb dolgot tudnak vele művelni a halálnál? Simán! :)

2012. febr. 1. 16:13
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen hírek hallatán (írjátok be googleba: kegyetlen anya) reménykedem hogy van menny és pokol!
2012. febr. 1. 16:16
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

"Csak tudnám hogy ilyenkor hol vannak a "muszáj megbocsájtanod neki, hiszen mégiscsak az édesanyád" illetve az "Ő szült meg téged" típusú kommentelők?"

na igen, hol vagytok??

2012. febr. 1. 16:23
 17/40 anonim válasza:
Nem bírtam végigolvasni,elsírtam magam.Ezek vagyunk mi embere!
2012. febr. 1. 16:24
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

Hol vannak a felelosok???

Nem egyetlen ember olte meg a kıcsıt, hanem mındenkı, akı segıthetett volna, de nem tette. Az orvosok, a gyermekvedelmısek, stb!

Mellesleg az ılyen embereket muvıleg meddove kellene tennı! Az 'edesanya' 5 ev mulva akar szulhet ıs!

2012. febr. 1. 16:39
 19/40 anonim ***** válasza:

Én eleve el sem olvasom az ilyeneket, nem hiányzik a lelkemnek. Annyi szörnyűség van a világban, miért kell még itt is ezeket olvasni? Nézek elég tv-t hogy undorodjam az egész gusztustalan féreg világtól.

22/L

2012. febr. 1. 16:54
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen emberek egyszerűen betegek agyilag amiről nem tehetnek, na persze ettől nem lesz kisebb a bűn. Attól hogy valaki szül egy gyereket még nem lesz szent.
2012. febr. 1. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!