Hogy képes ilyesmire egy édesanya? (meg a mostoha apa)
Előre szólok, szerintem sokkoló.. ha nem bírja valaki, ne olvassa el...
Egyik kérdésnél említette valaki szegény gyereket... Mindjárt bőgök :(
"gyszer megkérdezték tőlem, hogy ha olyan hatalmam lenne, hogy elvehetem bizonyos emberek életét élnék-e vele, én akkor azt feleltem, hogy nem. Most már másképp látom."
Megölni? Dehogy is! Élete végéig összezárni egy rakás szadista pszichopatával, akik ezer rosszabb dolgot tudnak vele művelni a halálnál? Simán! :)
"Csak tudnám hogy ilyenkor hol vannak a "muszáj megbocsájtanod neki, hiszen mégiscsak az édesanyád" illetve az "Ő szült meg téged" típusú kommentelők?"
na igen, hol vagytok??
Hol vannak a felelosok???
Nem egyetlen ember olte meg a kıcsıt, hanem mındenkı, akı segıthetett volna, de nem tette. Az orvosok, a gyermekvedelmısek, stb!
Mellesleg az ılyen embereket muvıleg meddove kellene tennı! Az 'edesanya' 5 ev mulva akar szulhet ıs!
Én eleve el sem olvasom az ilyeneket, nem hiányzik a lelkemnek. Annyi szörnyűség van a világban, miért kell még itt is ezeket olvasni? Nézek elég tv-t hogy undorodjam az egész gusztustalan féreg világtól.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!