Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy elbírjam...

Mit tegyek, hogy elbírjam viselni a mostoha anyósjelöltemet?

Figyelt kérdés

Mikor összejött a párom apukájával nagyon kedves volt velünk. Süteményt sütött, mézes-mázosan beszélt. A párom húgát a lányának hívta. Akkor változott meg minden, mikor összeköltöztek. Egyszerűen undok lett, lenéző, és elviselhetetlen. Ha segíteni próbáltunk neki leordibált minket, ha nem akkor az volt a baja és flegma pofákat vágott hozzá. Mindenbe beleköt, mindent jobban tud mindenkinél. Már idén névnapomra se kaptam tőlük semmit, pedig én mindig vettem neki valamit(annyit se mondott, hogy boldog névnapot). A múltkor 2 tortával ünnepeltük a párom húgát. Mivel meg volt még mindkét tortának a fele, merészeltem belőle vágni még egy fél szeletet. Erre leordított, hogy mit képzelek én, megeszem a mama fél szeletjét. Nagyon megalázó volt, legszívesebben a képébe nyomtam volna, de a párom miatt befogom a szám, nem szeretném, ha összeveszne az apjával miattam.

A párom húga jó barátnőm lett, de mostanság nem szeret hazajárni miatta, ritkán tudunk találkozni. :( Most meg jött a mostoha anyós fiának a barátnője, aki külön bánásmódban részesül. Érdekes módon neki engedi, hogy segítsen főzésnél. Feltűnően kedves vele és úgy mutatta be nekünk, hogy végre lett egy lánya. Mit tegyek, hogy elbírjam viselni azt a lelki terrort, amit előszeretettel alkalmaz rajtunk? Legszívesebben soha többet nem mennék hozzájuk, úgy érzem nem ezt érdemlem/érdemeljük. A párom apja egy igazi papucs, aki sose szól, ha sértő megjegyzéseket tesz ránk.

26N

2011. okt. 23. 19:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
37%
Egész addig sajnáltalak, amíg meg nem láttam a korodat. Ne haragudj, de így harminc felé közeledve is úgy éled meg a dolgokat, mint egy 16 éves kislány. Költözzetek el, felnőttek vagytok már.
2011. okt. 23. 19:50
 2/20 A kérdező kommentje:
Mit tennétek a helyemben?
2011. okt. 23. 19:50
 3/20 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy náluk élünk?? szó sincs róla! Családi összejöveteleken csinálja ezt..
2011. okt. 23. 19:51
 4/20 anonim ***** válasza:
80%
Én nem mennék hozzájuk és ha ebből sem kapcsol ott égetném ahol lehet...
2011. okt. 23. 19:56
 5/20 A kérdező kommentje:
Kíméljetek meg az ilyen bunkó válaszoktól! Eleget kaptam ma is tőle! Gondolom, te se örülnél neki, ha vendégségbe hívnának és gyűlölettel beszélnének veled. Én már 3 éve tűröm ezt el.
2011. okt. 23. 19:57
 6/20 A kérdező kommentje:
Elsőnek szólt, második válaszolónak, pedig köszönöm, de a párommal nem tenném ezt.
2011. okt. 23. 20:04
 7/20 anonim ***** válasza:
Neked muszáj menni hozzájuk? Ha ennyire undok mindenféle segítség, kedvesség ellenére is, akkor magyarázd el a párodnak, hogy Te nem mész oda. Esetleg szervezzetek egy apósprogramot, apósodat hívjátok meg magatokhoz, ha egyébként vele normális a viszonyod. Nem kell menni, ha nem szeretnél. Én biztosan nem mennék, ha így bánnának velem.
2011. okt. 23. 20:04
 8/20 anonim ***** válasza:
78%
3. válaszoló vagyok. Látom a kommented. Párod tudja, hogy hogy viselkedik vele a mostohaanyja? Mert ha igen és ha megért, akkor nem értem, miért ne tehetnéd ezt meg? Sőt én még ha a helyébe lennék, sem mennék hozzá, ha így viselkedik a párommal. Végülis nem az édesanyja a nő. Apukával meg lehetne külön apás programot szervezni.
2011. okt. 23. 20:06
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mennék hozzájuk látogatóba a helyedbe. Minek mész olyan helyre, ahol megvetés ér? ne mondd, hogy kötelező, mert nem az. ha meg nem tetszik valakinek, megmondod, miért nem mész. ilyen egyszerű. nem vagy kisgyerek, akit kötelezően elvisznek rokonvizitre.
2011. okt. 23. 20:15
 10/20 anonim ***** válasza:
27%
Sajnállak...nem lehet könnyű neked, valahogy erőt kell vegyél magadon...sok sikert!!!A párodért tegyél meg mindent..én is azt teszem!!!
2011. okt. 23. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!