Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy elbírjam...

Mit tegyek, hogy elbírjam viselni a mostoha anyósjelöltemet?

Figyelt kérdés

Mikor összejött a párom apukájával nagyon kedves volt velünk. Süteményt sütött, mézes-mázosan beszélt. A párom húgát a lányának hívta. Akkor változott meg minden, mikor összeköltöztek. Egyszerűen undok lett, lenéző, és elviselhetetlen. Ha segíteni próbáltunk neki leordibált minket, ha nem akkor az volt a baja és flegma pofákat vágott hozzá. Mindenbe beleköt, mindent jobban tud mindenkinél. Már idén névnapomra se kaptam tőlük semmit, pedig én mindig vettem neki valamit(annyit se mondott, hogy boldog névnapot). A múltkor 2 tortával ünnepeltük a párom húgát. Mivel meg volt még mindkét tortának a fele, merészeltem belőle vágni még egy fél szeletet. Erre leordított, hogy mit képzelek én, megeszem a mama fél szeletjét. Nagyon megalázó volt, legszívesebben a képébe nyomtam volna, de a párom miatt befogom a szám, nem szeretném, ha összeveszne az apjával miattam.

A párom húga jó barátnőm lett, de mostanság nem szeret hazajárni miatta, ritkán tudunk találkozni. :( Most meg jött a mostoha anyós fiának a barátnője, aki külön bánásmódban részesül. Érdekes módon neki engedi, hogy segítsen főzésnél. Feltűnően kedves vele és úgy mutatta be nekünk, hogy végre lett egy lánya. Mit tegyek, hogy elbírjam viselni azt a lelki terrort, amit előszeretettel alkalmaz rajtunk? Legszívesebben soha többet nem mennék hozzájuk, úgy érzem nem ezt érdemlem/érdemeljük. A párom apja egy igazi papucs, aki sose szól, ha sértő megjegyzéseket tesz ránk.

26N

2011. okt. 23. 19:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ha zavar beszéld meg a pároddal hogy tegyen valamit.Azért is van hogy megoszd vele a problémáidat, Ő apja majd megoldja.Nem fog megsértődni elhiheted.Amúgy ha nagyon zavar ne menj vendégségbe, ha meg ritkán mentek akkor kibírod.

Amúgy állj már a sarkadra 26 évesen minek tűröd el?Oltsd le ha nincs igaza....

2011. okt. 23. 20:18
 12/20 anonim ***** válasza:

"de a párommal nem tenném ezt."

Akkor szenvedj te. Az én anyósommal is így volt 1 év mézes-mázos vigyorpofa aztán kimutatta a foga fehérjét, azóta a párom nálam lakik 5 éve vagyunk együtt és évente 3-szor ha hazamegy a párom én meg nem, ezt érte el vele, ennyi ,bár azóta már bőgve könyörgött hogy bocsássak meg ,de nem én tettem ezt a párommal, pont hogy jó hogy kikerült abból a környezetből mert csak szorongott az apja meg semmire nem jó csak akkor nagy a szája ha iszik, még a mamuszom is bátrabb. Mellesleg ha a párod szeret és minden rendben van akkor megérti hogyha te nem mész.

2011. okt. 23. 20:55
 13/20 anonim ***** válasza:
Szorítsd össze a fogad, és gondolj arra, hogy csak alkalmanként kell kibírni, és utána haza mehetsz a saját, anyós-mentes otthonodba:D Gondolj mondjuk közben arra, hogy amikor beszél, csak csipogás jön ki a szájából:D Csíp-csip csip csip csip:D
2011. okt. 23. 21:00
 14/20 A kérdező kommentje:
A párommal is ugyanúgy bánik, mint velem. Szóval tudja mit érzek. A szívem szakad meg érte, mert egyszer már nagyon csúnyán összevesztek miatta az apjával.
2011. okt. 23. 22:27
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Magadat változtasd meg egy olyan irányba, hogy mindenkit el tudjál viselni. Nem nehéz. Jóindulattal nézni mindenkire, mosolygósan, szívélyesen. Hiszen a nap is azért tud melegíteni, mert égő, forró gömb. A nap megolvasztja a jeget, egy jószívű családtag a hideg pokolban is szívbéli meleget áraszt.
2011. okt. 23. 22:51
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem kell félni ettől a nőtől, ő nem a párod anyukája, gyakorlatilag semmi köze hozzá. szemrebbenés nélkül felvenném a kesztyűt vele szemben. Amúgy meg kerüld, ne járj át hozzájuk, az a legjobb.
2011. okt. 24. 09:21
 17/20 anonim ***** válasza:
Szoljál be neki, de csak csendesen. Nem muszály csúnyán. Néha a szo sokkal jobban faj, mint a tett. Ha nem csinálsz semmit, akkor nem fog békén hagyni.
2011. okt. 24. 12:02
 18/20 anonim ***** válasza:
58%

Nyámnyila vagy, de a párod még inkább, ha vele is ugyanezt játssza el az a nő... Én a párod helyében megmondanám az apjának: ha találkozni akar, jöjjön ő, mert ti be nem teszitek oda többé a lábatokat, míg az a némber nem tanul meg viselkedni.

nem értem, hogy lehetnek valakik közel a 30-hoz ilyen szerencsétlenek, hogy nem állnak ki magukért...

2011. okt. 24. 16:50
 19/20 A kérdező kommentje:
Nem érted, mert nem vagy a helyzetemben, és egy tahó vagy. Röviden és tömören ennyi.
2011. okt. 24. 21:17
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te visszautasítod azokat a válaszolókat, akik azt tanácsolják, hogy állj a sarkadra. De ezen kívül mit vártál? Sajnálgatást, vigasztalgatást? Elég nagy kislány vagy, hogy ne erre legyen szükséged!
2011. nov. 29. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!