Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi veszi rá apukát, hogy...

Mi veszi rá apukát, hogy elhagyja a terhes feleségét vagy az éppen szült feleségét, ha nem másik nő van a dologba és nem is a babával járó felelősségtől ijedt meg? S a nő nem is egy elviselhetetlen hárpia.

Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 14:38
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
54%
Szia,sajnálom a kialakult helyzetet és megértem az érzéseidet is,hogy baromi csalódott és kétségbeesett vagy,azonban muszáj ezeket a dolgokat megbeszélni és az nem jó,ha te állandóan hisztirohamot kapsz,mert ezzel nem oldasz meg semmit,sőt nekem kicsit zsarolás szaga is van a dolognak.Azzal,hogy késlelteted a megbeszélést,azzal csak még rosszabb lesz minden,te nem tudod meg,hogy mi a probléma és a férjed így nem fog visszajönni.Szerintem szedd össze magadat,hallgasd meg az érveit,akkor lehet szó a kapcsolat normalizálódásáról.Egyszerűen nem értem,hogy miért itt kérdezgetsz,mi nem fogunk tudni válaszolni konkrétan.Érzelmileg zsarolod a férjedet,persze,hogy nem lesz jobb semmi.Az meg nem igaz,hogy tekintettel kellene lennie arra,hogy pici a gyermek,később majd arra kell tekintetre lennie,hogy karácsony van,hogy most van a szülinapja stb.Tessék megbeszélni a dolgokat,légy felnőtt,ne halogass,ne hisztizz,így talán van remény helyre hozni a dolgokat.És ne mondd nekem,hogy nem is sejted,hogy mi a gond,akkor hol és kivel éltél idáig?Odafigyeltél rá egyáltalán.Én pontosan tudom a kapcsolatomban,hogy mi lehet a probléma,mert figyelek a másikra,mert vele élek és nem mellette.Ne haragudj meg az őszinteségemért,csak segíteni akarok!
2012. febr. 2. 08:01
 32/35 A kérdező kommentje:

Hétvégén sort kerítek a beszélgetésre, mert így nem mehet tovább. Egyébként én a felelőségre gondolok. Az anyukája egyedül nevelte, az apja csak a nevét adta neki, nem tartották a kapcsolatot.

Egyébként nem érte mostanság trauma, hacsak az nem, hogy az élete megváltozik a baba miatt.

2012. febr. 2. 08:05
 33/35 A kérdező kommentje:

Szerintem az nem hiszti, ha egy terhes nő elbőgi magát, ha közlik vele, hogy lehet nem kéne együtt lenni.

Lehet rosszul fejeztem ki magam, hogy azt írtam, hogy sokkolt. Csak egyszerűen feltörtek az érzelmek és jöttek a könnyek. Basszus maguktól. Mindegy.

Miért ide írom, csak talán jó volt kiírnom magamból. A pici születése óta nem volt lehetőség megbeszélni a dolgokat.

Nem, a karácsony nem lesz ok, de nyilván egy több éves kapcsolat után figyeljünk már oda, hogy mikor adjuk ki a másik útját.

2012. febr. 2. 08:13
 34/35 anonim ***** válasza:
Szia,félre ne érts,tényleg nem akarlak bántani,az utolsó válaszoló vagyok!!!Tényleg azért mondom a beszélgetést,mert neked is jobb lesz így,tisztán látsz,tudod,hogy mi a baja és könnyebb lehet megoldani!!!Borzasztó most Neked,megértem!Beszéljétek meg tényleg.
2012. febr. 2. 10:23
 35/35 anonim ***** válasza:
0%

Én azt mondom, ne hagyd magad. Némelyik pasi annyira semmibe veszi a párját, mert azt gondolja, mindent eltűr neki, hisz annyira kiszolgáltatott. Ugyan kinek kéne egy frissen szült nő, kicsi gyerekkel? Tudja ezt ő is, ezért nem értékel.

Ha menni akar, menjen. Ne érezze magát rabságban. Sőt, tőlem még a gyereket is megkapná...de mindegy, ez nem szokott tetszeni az anyukáknak, most majd jól lepontoznak.

Csak elegem van abból, hogy némelyik ffi tényleg azt gondolja, semmi dolga a megszületett gyerekével. Én biztos nem fogom hagyni, hogy ne csináljon semmit a kölyökkel. El fogok menni kutyát sétáltatni, vagy csak úgy kiruccanni, aztán kezdjen valamit a kölykével, ha már megcsinálta. Aztán majd megnézem, jut-e ideje hülyeségeken gondolkozni. Ha igen, akkor meg kinyitom neki az ajtót, még össze is csomagolok. Onnan kezdve hogy van egy gyerek, még a házat is elszedhetem a feje fölül.

2012. febr. 6. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!