Mi veszi rá apukát, hogy elhagyja a terhes feleségét vagy az éppen szült feleségét, ha nem másik nő van a dologba és nem is a babával járó felelősségtől ijedt meg? S a nő nem is egy elviselhetetlen hárpia.
Hétvégén sort kerítek a beszélgetésre, mert így nem mehet tovább. Egyébként én a felelőségre gondolok. Az anyukája egyedül nevelte, az apja csak a nevét adta neki, nem tartották a kapcsolatot.
Egyébként nem érte mostanság trauma, hacsak az nem, hogy az élete megváltozik a baba miatt.
Szerintem az nem hiszti, ha egy terhes nő elbőgi magát, ha közlik vele, hogy lehet nem kéne együtt lenni.
Lehet rosszul fejeztem ki magam, hogy azt írtam, hogy sokkolt. Csak egyszerűen feltörtek az érzelmek és jöttek a könnyek. Basszus maguktól. Mindegy.
Miért ide írom, csak talán jó volt kiírnom magamból. A pici születése óta nem volt lehetőség megbeszélni a dolgokat.
Nem, a karácsony nem lesz ok, de nyilván egy több éves kapcsolat után figyeljünk már oda, hogy mikor adjuk ki a másik útját.
Én azt mondom, ne hagyd magad. Némelyik pasi annyira semmibe veszi a párját, mert azt gondolja, mindent eltűr neki, hisz annyira kiszolgáltatott. Ugyan kinek kéne egy frissen szült nő, kicsi gyerekkel? Tudja ezt ő is, ezért nem értékel.
Ha menni akar, menjen. Ne érezze magát rabságban. Sőt, tőlem még a gyereket is megkapná...de mindegy, ez nem szokott tetszeni az anyukáknak, most majd jól lepontoznak.
Csak elegem van abból, hogy némelyik ffi tényleg azt gondolja, semmi dolga a megszületett gyerekével. Én biztos nem fogom hagyni, hogy ne csináljon semmit a kölyökkel. El fogok menni kutyát sétáltatni, vagy csak úgy kiruccanni, aztán kezdjen valamit a kölykével, ha már megcsinálta. Aztán majd megnézem, jut-e ideje hülyeségeken gondolkozni. Ha igen, akkor meg kinyitom neki az ajtót, még össze is csomagolok. Onnan kezdve hogy van egy gyerek, még a házat is elszedhetem a feje fölül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!