Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi veszi rá apukát, hogy...

Mi veszi rá apukát, hogy elhagyja a terhes feleségét vagy az éppen szült feleségét, ha nem másik nő van a dologba és nem is a babával járó felelősségtől ijedt meg? S a nő nem is egy elviselhetetlen hárpia.

Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 14:38
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem akkor a terhes feleséggel lehet baja, ha a másik kettő ki van zárva.

Ha én lennék a feleség akkor inkább nevelném a gyerekem egyedül, mint valakivel aki el akar hagyni, pont terhesen...

2012. febr. 1. 15:46
 22/35 anonim ***** válasza:
56%
Amíg nincs család, kisgyerek, addig nyitott a kapu arra, hogy ha már nem kell, lelépek. Utána nem. Utána nem szabad úgy gondolni, mert vállaltam valamit, amiből nem szabad kilépni. A gyereknek család kell. Attól, hogy a szerelem elmúlik, még nem kell sz.rban hagyni a másikat és a gyerekemet.Ha egy kapcsolatban eljön a pont, hogy gyereket vállalunk, az végleges döntés kell legyen, ha nem érzi valaki így, ne házasodjon, pláne ne vállaljon gyereket. Az érzelmeket meg hogy ne lehetne befolyásolni?!Ne gondoljunk a másik rossz tulajdonságaira, hanem arra, amiért őt választottuk. Jézus sem fecseghetett hülyeségeket...
2012. febr. 1. 16:14
 23/35 anonim ***** válasza:
78%

lehet hogy kiábrándult belőled? én hallottam hogy van olyan pasi aki fél a terhes nőktől...mármint hozzáérni fél. van ilyen fóbia. lehet esetleg amiatt.

meg van olyan pasi is, aki nem bírja elviselni hogy a feleség akár 1-2 kilót hízzon. a barátnőm férje pl. állandóan piszkálja a barátnőmet ha felszalad 1-2 kiló.

vagy lehet hogy úgy érzi, nem lesz jó apa, hogy kirekesztődik a hármasból és elhanyagolva érzi magát?

sok oka lehet...

2012. febr. 1. 16:32
 24/35 anonim ***** válasza:
57%
Depresszió, pánik, vagy másik f*szi (neki, nem a feleségnek).
2012. febr. 1. 19:09
 25/35 anonim ***** válasza:
70%

Nem véletlen, hogy nagyon sok pasi a terhessége alatt, szülés után csalja meg a párját. Ugyanis kiábrándulnak a terhes nőből. Nem vonzó számukra. Szülés után pláne nem vonzó, hisz elég undorító dolgok történtek ott lenn, ami kizárja a szexuális izgalmat. A felelősség, a végleges elköteleződés miatt is rabnak érzik magukat.

Sajnos ez törvényszerűség, csak vannak intelligens pasik, akik ezt az időszakot átvészelik megcsalás nélkül.

Nem tehetsz róla, mint ahogy nem tehet róla az ember, ha megbetegszik és emiatt nem vonzó már a párja számára. Én pl. refluxos lettem. Elég sokat büfögtem hónapokon át. Nem hibáztatom, hogy nem csókolt meg ebben az időszakban. Az első pillanat, amikor megundorodsz a párod testétől, a szerelem végét jelenti.

Én többek közt emiatt nem akarok gyereket. Az állat nem hagyja magára a legkiszolgáltatottabb állapotában a párját és a kölykét, a férfiak képesek rá.

2012. febr. 1. 20:28
 26/35 anonim ***** válasza:
77%

Utolsóval nem igazán értek egyet...Törvényszerű,h kiábrándul,csak az intelligencia miatt nem csalja meg ilyenkor a párját??

A férjem soha olyan szerelmes nem volt belém,mint állapotosan,imádta a hasamat és engem is,és a sex sem jelentett gondot egészen a végig,szóval szerintem az,h törvényszerű,az elég erős.

VISZONT,első vagyok és még mindig tartom a depressziót,nem történt valami olyan az életében,ami nagyon kihat a mindennapokra?Nem vesztette el az állását,lett kevesebb a fizuja,tűntek el mellőle a barátok,stb?Ez azzal,h nő a pocid,kevesebb a sex, kiadhatja számára,h "biztos már nem is szeret"

Kb ugyanezt a sztorit néztem végig élőben nem is olyan régen...Ott a kismama nagyon erős volt,és annyit mondott,h oké,akkor itt az idő,h apuka(leendő apuka)döntsön,nem kell szeretni és vele maradni,de akkor mondja ki,h vége,és vállalja a következményeket.Így éltek együtt néhány hétig,h kb. nem is beszéltek egymással,puszi,simi meg aztán pláne nem,időt adott a párjának.Aztán egy külső ember felvilágosította apukát,h az,h nem kívánja úgy a párját,nincs annyi sex,nem azt jelenti,h nem szerelmes,hanem azt,h félti a babát,és ez nagyon sokakkal előfordul.Valamint arról is "felvilágosították"h mennyi segítségre van szüksége asszonykának...Szép lassan pedig elkezdett minden rendbe jönni...Úgy tűnik ezek mindenkinek egyértelmű dolgok,de ha éppen valamiért el van borulva az agya,nem veszi észre a legegyértelműbb dolgot.

Lehet bennem van a baj,de nem hiszem,h egyből a legrosszabbra kell gondolni,pláne nem 3-4 mondatból,amit a kedves kérdező leírt,így szerintem lehetetlen reális véleményt alkotni..

Kedves Kérdező,Neked pedig nagyon sok kitartást,és sok sikert a kapcsolatotok helyrehozásához!

szép estét

2012. febr. 1. 21:24
 27/35 anonim ***** válasza:
69%

hiába mondod kedves utolsó, igeis vannak olyan férfiak akik nem tudnak kibékülni a terhes hassal.

emögött állhat az tényleg hogy féltik a babát, de az is hogy undort kelt bennük. sokáig én is undorodtam a terhes has látványától pedig nő vagyok. kiskoromban pl. kifejezetten féltem, főleg a kiálló köldöktől.

igen, VAN ilyen. és le lehet pontozni meg nem elhinni de attól még létezik.

nem azt mondom hogy feltétlenül ez a gond, de akár ez is lehet.

lehet hogy szimplán csak elmúlt a szerelem. lehetnek valóban itt a többek által írt dolgok. erre a kérdezőnek kell rájönnie a körülményekből, hogy mi kizárható és mi nem.

2012. febr. 1. 21:51
 28/35 anonim ***** válasza:
54%
és ami lemaradt hogy szerintem sem valami gerjesztő a nagy has. persz vannak terhes-fetisiszták, de sok pasi tényleg azért nem csalja meg a feleségét mert mondogatja magának hogy na, már csak pár hetet bírjak ki. és a környezetemben is sokan mondták hogy a terhesség vége felé nem nagyon ért hozzájuk a párjuk.
2012. febr. 1. 21:54
 29/35 anonim ***** válasza:

én nem mondtam,h nincsenek,sőt ha végigolvasod,én is olyan sztorit írtam le,ahol kb. megszűnt a szex,de az,h TÖRVÉNYSZERŰ,nekem az volt erős..

Egyébként nekem is van mindenféle ismerősöm,volt olyan férfi,aki teljesen kiakadt,mikor egy házibuliban én is ott voltam nagy hassal,mert kb."félt"tőle,de volt olyan is,akinek természetes volt,odajött,megsimogatta,nem csinált belőle ügyet..

Szóval nem tudom érted-e,mi a problémám,h írásod alapján kb. "aberrált",akinek semmi problémája a terhes hassal...Mert,hogy is nevezted? terhes nő fetisiszta?

2012. febr. 1. 22:46
 30/35 anonim ***** válasza:
Az, hogy tagadja, nem jelenti azt, hogy nem úgy van. Van aki még akkor is tagad, mikor a szemét vered ki a bizonyítékkal, nem még akkor, mikor úgy se tudsz semmit.
2012. febr. 1. 23:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!