Mi veszi rá apukát, hogy elhagyja a terhes feleségét vagy az éppen szült feleségét, ha nem másik nő van a dologba és nem is a babával járó felelősségtől ijedt meg? S a nő nem is egy elviselhetetlen hárpia.
Ki az akit nem sokkol, ha közlik vele 7 hónapos terhesen, hogy lehet nem kéne együtt lenni. Mikor rádöbbentik, hogy hú anyukám lehet egyedül maradsz ebben az új helyzetben, egy rád bízott élettel. Úgy, hogy egy tervezett babáról beszélünk, akit talán ő akart jobban.
Nem tudom kedves 14:57-es válaszoló, hogy te voltál e már terhes.
Az igaz, hogy az érzelmeket nem lehet irányítani, de nem lehet figyelemmel lenni a másikra. még ha csak egy kis időre is. Amíg megszülik a gyereket, amíg letelik a gyerekágyas időszak, amíg az anyuka újra megerősödik. Nem magam miatt, hanem a pici miatt. Nyilván kihatnak rá ezek a dolgok.
Egy több éves kapcsolat nem érne ennyit? Vagy nincs már egy pici szeretet sem az emberbe? Vagy csak ennyire önzőek az emberek?
Hát, ha sokkot kaptál a komoly beszélgetésektől, az biztos nem tett jót.
Ne ess nekem, de nem voltál a terhesség alatt nagyon hisztis? (Mert tudom, hogy sok nő ilyenkor ezen a címen elég elviselhetetlenné válik.)
Amúgy meg kb. mindent kizártál, ami magyarázat lehet, szóval passz. Persze, van még, amit itt leírtak többen is, hogy vagy egyszerűen nem szereti már a nőt, vagy megijedt a felelősségtől, stb.
Gondolom, egyiket sem akarod hallani, meg felesleges is mondnunk, hiszen úgysem tudjuk mi, hogy a te párodnak mi a baja.
Szerintem próbálj vele beszélni, hiszti és sírás nélkül - veszekedés nélkül. Hátha akkor kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!